«Στην παλία Ίντερ, ο Ικάρντι δεν θα είχε θέση στην ενδεκάδα»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ίντερ Νίκολα Βεντόλα, υποστήριξε πως ο Ικάρντι δεν θα είχε θέση στην Ίντερ των Ρονάλντο και Βιέρι!

Μπορεί ο Μάουρο Ικάρντι να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα με την Ίντερ να έχει βρει μετά από χρόνια έναν ηγέτη και τους φίλους των «νερατζούρι» να τον αποθεώνουν σε κάθε ευκαιρία, ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που δεν έχουν σε… τρομερή εκτίμηση τον Αργεντινό επιθετικό.

Ένας από αυτούς είναι και ο Νίκολα  Βεντόλα, πρώην ποδοσφαιριστής των Μιλανέζων (1998-1999 και 2000-2005), ο οποίος αν και συμφωνεί πως ο Ικάρντι έχει καλά χαρακτηριστικά, τονίζει πως δεν θα είχε καμία ελπίδα στην παλιά φοβερή ομάδα των «νερατζούρι», τότε που οι Βιέρι και Ρονάλντο μάγευαν με τις εμφανίσεις τους.

«Ο Ικάρντι είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της Ευρώπης αυτήν την στιγμή. Σίγουρα είναι καλός στην τελική προσπάθεια, αλλά θέλει αρκετή δουλειά ακόμα. Πρέπει να βελτιώσει πολλά πράγματα στο παιχνίδι του. Πάντως είμαι σίγουρος πως στην παλιά Ίντερ, όταν ήμουν και εγώ στην ομάδα μαζί με Ρονάλντο και Βιέρι, δεν θα έβρισκε χώρο στην ενδεκάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ