Βενγκέρ: «Γι’ αυτό δεν παίζει καλά στη Γιουνάιτεντ ο Σάντσες»

Ο Αρσέν Βενγκέρ, γνωρίζοντας καλά τον Αλέξις Σάντσες από τη συνύπαρξη τους στην Άρσεναλ, τόνισε πως είναι παίκτης ψυχολογίας και αυτός είναι ο λόγος που δεν παίζει τόσο καλά στη Μάντσεστερ Γιουναίτεντ.

Για την αγωνιστική κατάσταση του Αλέξις Σάντσες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κλήθηκε να μιλήσει σε συνέντευξη του ο Άρσεν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός, ο οποίος έχει ανακοινώσει πως από τον Ιανουάριο θα επιστρέψει στους πάγκους, γνωρίζει καλά τον Χιλιανό άσο από την κοινή τους θητεία στην Άρσεναλ και τόνισε είναι ένας παίκτης ψυχολογίας, που όταν χάνει την αυτοπεποίθηση του δεν μπορεί να παίξει.

«Πιστεύω ότι έχει χάσει την αυτοπεποίθησή του. Το πιο δυνατό σημείο στο παιχνίδι του είναι όταν μπορεί να ντριμπλάρει και να κρατήσει τη μπάλα όταν τα βάζει με τους αντιπάλους του. Αυτού του είδους οι παίκτες είναι και οι πιο ευάλωτοι όταν χάσουν την αυτοπεποίθησή τους και δεν έχουν ψυχολογία για ν’ αποδώσουν.

Το έχασε σταδιακά, όμως δεν έχει χάσει την τρομερή φυσική του κατάσταση και πιστεύω το γεγονός πως τον τελευταίο καιρό έχει μείνει στον πάγκο, θα τον βοηθήσει να εμφανιστεί με πιο καθαρό μυαλό…», δήλωσε στο beIN Sports ο Βενγκέρ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ