Από τα «αστέρια» με την Μονακό στην ουραγό Φούλαμ ο Μπακαγιόκο

Ο Γάλλος μέσος της Μίλαν, στην οποία βρίσκεται ως δανεικός από την Τσέλσι έχει πάρει τον αγωνιστικό «κατήφορο» αποτέλεσμα αυτού ν συμπεριλαμβάνεται στην μεταγραφική λίστα της τελευταίας στην Πρέμιερ Λιγκ, Φούλαμ.

Στην Μονακό υπό τις οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ κατάφερε με τις εμφανίσεις του να δημιουργήσει τον δικό του «μύθο» ανεβάζοντας κατακόρυφα τις μετοχές του. Η μεταγραφή του στην Τσέλσι ήρθε ως φυσικό επακόλουθο, ωστόσο ο 24χρονος δεν μπόρεσε ποτέ να ανταποκριθεί στα δεδομένα της Πρέμιερ Λιγκ, με τους «Μπλε» αφού είδαν και απόειδαν να τον στέλνουν το καλοκαίρι στο Μιλάνο, δανεικό στους «Ροσονέρι».

Όντας πλέον κοντά στα μισά του Νοέμβρη με μονάχα δύο εμφανίσεις ως βασικός στην ιταλική ομάδα η καριέρα του νεαρού έχει πάρει δικαιολογημένα την κατιούσα, με τον Τζενάρο Γκατούζο να περιμένει την ώρα της ολοκλήρωσης του δανεισμού αντικαθιστώντας τον Γάλλο με παίκτη που θα φέρει περισσότερες λύσεις στο κέντρο της ομάδας του. Όλα τα παραπάνω σύμφωνα με το ιταλικό δίκτυο CalcioMercato φέρνουν τον Μπακαγιόκο στην αναζήτηση εύρεσης νέας ποδοσφαιρικής στέγης μιας και η Τσέλσι δεν προτίθεται να τον επαναφέρει στο δυναμικό της.

Υποψήφια ομάδα που προτίθεται να δώσει την ευκαιρία στην αναγέννηση της καριέρας του Γάλλου μέσου φαίνεται πως είναι η τελευταία της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ, Φούλαμ. Οι Λονδρέζοι ξεκίνησαν με όνειρα το φετινό τους ταξίδι ωστόσο τίποτε δεν πηγαίνει όπως το είχαν στο μυαλό τους, με την διοίκηση να αναζητά λύσεις προκειμένου η σεζόν να μην καταλήξει με το εφιαλτικό σενάριο του υποβιβασμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ