Φτιάχνει άγαλμα στον Σριβανταναπράμπα η Λέστερ! (pic)

Η Λέστερ ανακοίνωσε πως θα αποτίσει το μέγιστο φόρο τιμής στον αδικοχαμένο πρόεδρο της Βιχάι Σριβανταναπράμπα, καθώς ένα άγαλμα του θα ανεγερθεί έξω από το στάδιο της ομάδας!

Αθάνατος και μια ζωή δίπλα στην αγαπημένη του Λέστερ θα μείνει ο Βιχάι Σριβανταναπράμπα!

Οι «αλεπούδες» ανακοίνωσαν ότι ένα άγαλμα του αδικοχαμένου προέδρου τους θα ανεγερθεί έξω από το «King Power Stadium», σαν τον μέγιστο φόρο τιμής στον άνθρωπο που τους έκανε να ονειρεύονται οδηγώντας τους στην κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ το 2014.

«Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να ξεπληρώσουμε τα όσα έκανε για εμάς – εμένα ως γιο του, την οικογένεια μας και όλους όσους συνδέονται με τη Λέστερ-, αλλά έχουμε χρέος να τιμήσουμε τη μνήμη του και να συνεχίσουμε την κληρονομία του», δήλωσε ο γιος του και αντιπρόεδρος της Λέστερ, Αϊγιαβάτ Σριβανταναπράμπα και συμπλήρωσε:

«Η συνεχής εξέλιξη μας σαν ομάδα, το υπερσύγχρονο καινούργιο προπονητικό μας κέντρο και η προγραμματισμένη επέκταση του γηπέδου μας θα βοηθήσει να κάνουμε αληθινό το όραμα του για τη Λέστερ. Σχεδιάζω να ανεγείρω ένα άγαλμα του πατέρα μου έξω από το King Power Stadium, ως έναν μόνιμο κατάλληλο φόρο τιμής στον άνθρωπο που τα έκανε όλα αυτά πιθανά. Θα είναι πάντα στις καρδιές μας και δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ»!

Θυμίζουμε ότι ο Βιχάι Σριβανταναπράμπα έχασε τη ζωή του στις 27 Οκτωβρίου όταν το ελικόπτερο που τον μετέφερε εκτός του «King Power Stadium» συνετρίβη, οδηγώντας στον θάνατο τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, καθώς και τέσσερις ακόμα ανθρώπους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ