Ο Άλισον… διώχνει οριστικά τον Μινιολέ

O Γιούργκεν Κλοπ δεν έχει πρόθεση να βγάλει τον Άλισον Μπέκερ από τα δοκάρια της ομάδας του, αποτέλεσμα αυτού ο παροπλισμένος Σιμόν Μινιολέ να είναι πλέον με το ένα πόδι εκτός Ανφιλντ βρίσκοντας νέα στέγη στο Σαμπιονά.

Η έλευση του Άλισον στην Λίβερπουλ το πρόσφατο καλοκαίρι έναντι 75 εκατομμυρίων ευρώ έφερε ως δεδομένο πως ο Βραζιλιάνος δεν πρόκειται να ικανοποιηθεί με τίποτε λιγότερο από την θέση στην βασική ενδεκάδα. Αυτό άλλωστε επιζητούσε έναν ολόκληρο χρόνο και η ίδια η Λίβερπουλ, με τους «Κόκκινους»να καίγονται πέρυσι στα κρίσιμα από τους τερματοφύλακές τους με τους Κάριους και Μινιολέ να μένουν σε μέτρια επίπεδα, με τον πρώτο να πληρώνει το… μάρμαρο με τον δανεισμό του στην Μπεσίκτας και τον δεύτερο να μένει στο ρόστερ μέχρι να φύγει.

Η συνήθεια ως δεύτερος δεν αρέσει καθόλου στον Βέλγο πορτιέρο, με τις βλέψεις του 30χρονου να είναι πλέον εκτός Λίβερπουλ, με το πρόσφατο δημοσίευμα να του «χρυσώνει» το χάπι βλέποντας το εγγύς μέλλον με αισιοδοξία. Σύμφωνα με τους Γάλλους, ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει μπει στο στόχαστρο της Νις, με τον προπονητή του γαλλικού συλλόγου, Πατρίκ Βιειρά να αναζητά έναν παίκτη που θα προσδώσει εμπειρία στην θέση «1».

Ο προσεχής Ιανουάριος αναμένεται να φέρει άμεσες εξελίξεις στο θέμα, με την Λίβερπουλ να μην έχει ως ώρας τοποθετηθεί για το μέλλον του παίκτη, όμως η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα του στερήσει την «ελευθερία» του αφού πρώτα βέβαια ικανοποιηθεί οικονομικά από τον εκάστοτε αγοραστή των δικαιωμάτων του παίκτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ