ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Τέσσερις λόγοι για τους οποίους πρέπει να μείνει ο Σολάρι

Ο Σαντιάγο Σολάρι πρέπει να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των Μαδριλένων και σας παραθέτουμε τους λόγους για τους οποίους η διοίκηση των «μερένχες» σκέφτεται σοβαρά να τον μονιμοποιήσει.

Τέσσερις λόγοι για τους οποίους πρέπει να μείνει ο Σολάρι

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να έχει βρει την ηρεμία της μετά από αρκετό καιρό, με την έλευση του Σαντιάγο Σολάρι να έχει δώσει άλλον αέρα στις τάξεις των Μαδριλένων.

Οι φίλαθλοι της Ρεάλ Μαδρίτης ζητάνε την μονιμοποίηση του Αργεντινού στον πάγκο των «μερένχες» και πλέον η διοίκηση σκέφτεται σοβαρά να τον κρατήσει μέχρι το τέλος της σεζόν, βλέποντας την εξαιρετική δουλειά που κάνει μέχρι στιγμής.

Ο Σαντιάγο Σολάρι έχει επιφέρει πολλές θετικές αλλαγές στον αγωνιστικό και ψυχολογικό τομέα του οργανισμού της Ρεάλ Μαδρίτης και όλα δείχνουν πως το καλύτερο για όλους θα ήταν η παραμονή του στην τεχνική ηγεσία, για τους παρακάτω λόγους.

  • Έχει φέρει την ηρεμία στα αποδυτήρια

Πριν την έλευση του Αργεντινού στον πάγκο της Ρεάλ, στα αποδυτήρια των Μαδριλένων επικρατούσε ιδιαίτερη αμηχανία και απογοήτευση. Μετά τις τρεις νικηφόρες αγωνιστικές ο Σολάρι βλέπει τους ποδοσφαιριστές τους χαρούμενους, από τον πιο έμπειρο μέχρι τον πιο νέο και αυτό το πέτυχε καθώς στην πρώτη του συνάντηση με τους παίκτες, τόνισε πως όσο είναι αυτός στον πάγκο όλοι θα πάρουν την ευκαιρία τους, κάτι που έχει αποδείξει μέχρι στιγμής.

Ήδη αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν τοποθετηθεί δημόσιο υποστηρίζοντας πως ο Σολάρι εκπέμπει μια ηρεμία και ένα σεβασμό στα αποδυτήρια και αυτό έχει μεγάλο αντίκτυπο και στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

  • Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα

Μπορεί να μην έχει τεθεί με κάποια ισχυρή ομάδα, ωστόσο ο Σολάρι έχει τρία στα τρία, κρατώντας μάλιστα το μηδέν σε όλες τις αναμετρήσεις, διορθώνοντας τα αμυντικά προβλήματα. Ειδικά όμως στον αγώνα με την Βικτόρια Πλζεν έδειξε σοβαρά σημάδια ανάκαμψης θυμίζοντας την βασίλισσα που καθάριζε με συνοπτικές διαδικασίες τέτοιου είδους ματς με αδύναμες ομάδες.

  • Δεν λέει «ναι» στα θέλω του προέρδου

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Λοπετέγκι ήταν το ότι έπρεπε να χρησιμοποιεί τους ποδοσφαιριστές της… διοίκησης.  Ωστόσο ο Σολάρι φαίνεται να μην μπλέκει τα διοικητικά με τα αγωνιστικά και μένει προσηλωμένος στα πιστεύω του, χρησιμοποιώντας τους ποδοσφαιριστές που αξίζουν.

Για παράδειγμα ο Βινίσιους συνεχίζει να παίρνει ευκαιρίες, ενώ ο Αργεντινός δεν διστάζει να αφήνει εκτός ενδεκάδες ποδοσφαιριστές όπως ο Μπέιλ και ο Μόντριτς. Ωστόσο κανείς δεν ξέρει πόσο ακόμα θα αντιστέκεται στον Φλορεντίνο Πέρεθ.

  • Στηρίζει τα νέα ταλέντα

Ο Σαντιάγο Σολάρι έχει ξεκάθαρη εμπειρία με την νέα γενιά ποδοσφαιριστών, καθώς προέρχεται από την Καστίγια. Ο ίδιος αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία την εμπιστοσύνη και την στήριξη που παρέχει στα νέα παιδιά.

Ποδοσφαιριστές όπως ο Χάβι Σάντσες και ο Κρίστο Γκονζάλες θα πάρουν ευκαιρίες με την πρώτη ομάδα των Μαδριλένων, καθώς ο νυν τενχικός των μερένχες πιστεύει πολύ στις ακαδημίες της Ρεάλ και θεωρεί πως μπορούν να ξεκουράσουν σε αρκετά παιχνίδια επάξια τους έμπειρους παίκτες της ομάδας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ