ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Ζοζέ Μουρίνιο: Στιγμές που ο “Special One” βγαίνει εκτός εαυτού (pics/vids)

Στο ματς ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζοζέ Μουρίνιο μας έδειξε για πολλοστή φορά την ικανότητά του να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας για τους λάθος λόγους.

Ζοζέ Μουρίνιο: Στιγμές που ο “Special One” βγαίνει εκτός εαυτού (pics/vids)

Το ματς ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μόλις τελειώσει. Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” έχουν πάρει ένα τεράστιο διπλό, καθώς με δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο (85′ Μάτα – 90′ (αυτ.) Μπονούτσι) ανέτρεψαν το 1-0 που είχε πετύχει στο 65′ ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλοντας να πικάρει τους οπαδούς των “Μπιανκονέρι” πιάνει το αυτί του δείχνοντας ότι δεν ακούει. Αυτή η κίνηση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πορτογάλος τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας με τέτοιο τρόπο.

Παρ’ ότι ακούγεται πως ο “Special One” στην προσωπική του ζωή είναι ήρεμος και προσιτός άνθρωπος, όταν μπαίνει στο γήπεδο μεταμορφώνεται. Τσακωμοί με παίκτες, προπονητές, γιατρούς, δημοσιογράφους, προκλητικοί πανηγυρισμοί. Αυτά τα… λίγα, είναι που φέρνουν συχνά πυκνά το όνομα του 55χρονου τεχνικού στην δημοσιότητα, πέρα από τις προπονητικές του ικανότητες.

Ζοζέ Μουρίνιο vs Αρσέν Βενγκέρ 

Η πρώτη και μεγαλύτερη κόντρα του Μουρίνιο. Τόσο σε αντιπαλότητα, όσο και σε διάρκεια. Η αντιπαράθεση ανάμεσα στον Πορτογάλο και τον Αρσέν Βενγκέρ ξεκίνησε το 2005, όταν ο τότε προπονητής της Τσέλσι αποκάλεσε τον ομόλογό του ηδονοβλεψία, με τον Αλσατό να τον χαρακτηρίζει χαζό και ασεβή. Έκτοτε οι δύο άνδρες ξεκίνησαν να “τρώγονται σαν τα κοκόρια” με την πρώτη ευκαιρία. Όταν ο “Special One επέστρεψε στην Τσέλσι (2013), ο Βενγκέρ δήλωσε πως ο Μουρίνιο φοβάται την αποτυχία, με τον πρώην κόουτς της Ρεάλ να απαντά πως άλλος είναι ειδικός στην αποτυχία και πως αν ήταν άτιτλος για 8 χρόνια θα είχε φύγει. Αποκορύφωμα της μεταξύ τους σύγκρουσης ήταν τον Οκτώβρη του 2014 όταν οι δύο άνδρες κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια εξαιτίας μιας διαιτητικής απόφασης. Ευτυχώς η παρέμβαση του τέταρτου απέτρεψε τα χειρότερα.

Πλέον, επικρατεί ειρήνη ανάμεσά τους. Μετά την απόφαση του Αλσατού να αποχωρήσει από την Άρσεναλ, ο Μουρίνιο, που πλέον βρισκόταν στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανέφερε σε δηλώσεις του, πως μετάνιωσε για την συμπεριφορά του προς τον συνάδελφό του όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ταυτόχρονα του έπλεξε το εγκώμιο.

Ζοζέ Μουρίνιο vs Τίτο Βιλανόβα

Μετά από ένα πετυχημένο πέρασμα από τον πάγκο της Ίντερ, ο Ζοζέ Μουρίνιο προσελήφθη από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έτσι ώστε να βοηθήσει τους “Μερένχες” να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Στο ξεκίνημα της δεύτερής του σεζόν στην ισπανική πρωτεύουσα, η “Βασίλισσα” αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας. Το πρώτο ματς βρίσκει ισόπαλες τις δύο ομάδες (2-2) και στη ρεβάνς οι “Μπλαουγκράνα” κερδίζουν 3-2 και κατακτούν την κούπα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων εμπλέκονται σε μία σύρραξη και τότε ο Πορτογάλος βρήκε την ευκαιρία και έβαλε το δάχτυλο του μέσα στο μάτι του βοηθού του Πέπ Γκουαρδιόλα, Τίτο Βιλανόβα. Το συμβάν αυτό προκάλεσε αντιδράσεις στην Ισπανία, με τις δύο πλευρές όμως να μην δίνουν συνέχεια.

Ζοζέ Μουρίνιο vs Ίκερ Κασίγιας

Η διαμάχη ανάμεσα στον “Special One” και τον Κασίγιας ξεκίνησε από το γεγονός πως ο Ισπανός κίπερ είχε τηλεφωνικές συζητήσεις με τον Τσάβι της Μπαρτσελόνα, κάτι που ενόχλησε τον Πορτογάλο τεχνικό, παρόλο που οι δύο παίκτες ήταν μαζί στην εθνική Ισπανίας. Ακόμα, ο Μουρίνιο κατηγόρησε τον πολύπειρο τερματοφύλακα πως διαρρέει μέσω της γυναίκας του και δημοσιογράφου, Σάρα Καρμπονέρο, πράγματα που συμβαίνουν στα αποδυτήρια της “Βασίλισσας”.

Η αρχή του τέλους για τον Κασίγιας ήταν στις 23 Ιανουαρίου του 2012. Ο Ισπανός σε μία αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Βαλένθια έσπασε ένα μετατάρσιο στο χέρι του, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για 2 μήνες. Αυτό το γεγονός το εκμεταλλεύτηκε ο έμπειρος προπονητής και περιθωριοποίησε τον “Άγιο Ίκερ” παίρνοντας στη θέση του τον Ντιέγκο Λόπεθ της Σεβίλλης. Την επόμενη σεζόν (2013/2014) ο διεθνής τερματοφύλακας αγωνίστηκε μόλις σε 2 ματς πρωταθλήματος, αλλά σε όλες τις αναμετρήσεις σε Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ (22). Η σεζόν 2014-2015 ήταν η τελευταία του Κασίγιας στη Μαδρίτη (47 συμμετοχές), με τον Πορτογάλο να έχει πετύχει τον σκοπό του, παρόλο που είχε αποχωρήσει 2 χρόνια νωρίτερα.

Ζοζέ Μουρίνιο vs Λίβερπουλ

Μετά από έξι χρόνια (2007-2013) ο “Special One” επιστρέφει στον πάγκο της Τσέλσι, με την οποία πραγματοποιεί μια καλή χρονιά, τερματίζοντας στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, πίσω από Σίτι (1η) και Λίβερπουλ (2η). Στην 36η αγωνιστική της Πρέμιερ, οι “Μπλε” ταξιδεύουν στο “Άνφιλντ” έχοντας μονάχα μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο, ενώ η Λίβερπουλ χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία για να παραμείνει φαβορί για την κατάκτηση της κούπας.

Η υπεροχή των “Κόκκινων” σε όλο το πρώτο ημίχρονο είναι αξιοσημείωτη. Οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς ψάχνουν μανιωδώς το γκολ που θα τους δώσει το προβάδισμα. Όμως η αμυντική λειτουργία της (παθητικής) Τσέλσι είναι αδιάσπαστη. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, σε μια ανύποπτη φάση, ο Τζέραρντ γλιστράει, ο Ντεμπά Μπα κλέβει την μπάλα, βγαίνει μόνος του απέναντι στον Μινιολέ και πλασάρει εύστοχα για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι “Μπλε” αμύνονται σθεναρά και αποτελεσματικά στις συνεχόμενες επιθέσεις των γηπεδούχων. Η ομάδα του Μέρσισαϊντ κυνηγάει απεγνωσμένα το γκολ που θα την κρατήσει ζωντανή στο παιχνίδι του τίτλου. Μάταια όμως. Ο Μουρίνιο κάνει καθυστερήσεις σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται. Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης ο Γουίλιαν κάνει το 0-2 και τελειώνει το ματς. Τότε ο “Special One”, σε μια έκρηξη χαράς, πανηγυρίζει έξαλλα τρέχοντας προς τους φίλους της ομάδας του. Ταυτόχρονα, χτυπάει με πάθος το σήμα της Τσέλσι, θέλοντας έτσι να πικάρει τους οπαδούς της Λίβερπουλ. Μετά από αυτό, ο Πορτογάλος θεωρείται “persona non grata στο “Ανφιλντ”.

Ζοζέ Μουρίνιο vs Εύα Καρνέιρο

Βρισκόμαστε στη δεύτερη σεζόν του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τσέλσι, μετά την επιστροφή του και συγκεκριμένα στις 8/8/2015. Οι “Μπλε” υποδέχονται την Σουόνσι και με το ματς στο 2-2, ο Εντέν Αζάρ δέχεται ένα χτύπημα και παραμείνει στο έδαφος. Τότε, η γιατρός των Λονδρέζων, Εύα Καρνέιρο, μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας έξαλλο τον Πορτογάλο. Αυτό συνέβη γιατί η Τσέλσι έβγαινε σε αντεπίθεση και με την είσοδο της γιατρού το ματς διακόπηκε, στερώντας την ευκαιρία στους “Μπλε” να κυνηγήσουν το γκολ της νίκης.

Μετά την αναμέτρηση ο “Special One” είπε τα εξής στη συνέντευξη Τύπου: “Δεν είμαι ευχαριστημένος με το ιατρικό επιτελείο. Εάν πας στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθήσεις έναν παίκτη, πρέπει να είσαι σίγουρος ότι ο παίκτης έχει σοβαρό πρόβλημα. Είμαι σίγουρος ότι ο Εντέν δεν είχε σοβαρό πρόβλημα. Είχε δεχτεί ένα χτύπημα και ήταν πολύ κουρασμένος. Η Καρνέιρο είναι παρορμητική και αφελής”. Το συμβάν όμως δεν τελείωσε εκεί. Η Βραζιλιάνα ιατρός κατηγόρησε τον Μουρίνιο για εξύβριση και σεξουαλική επίθεση με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να πάνε στα δικαστήρια.

Μουρίνιο vs δημοσιογράφοι

Φτάνουμε στη φετινή σεζόν. Ο Μουρίνιο πλέον είναι στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η ομάδα δεν έχει ξεκινήσει καλά τη χρονιά. Η εικόνα των “Κόκκινων Διαβόλων” είναι απογοητευτική, ενώ το κλίμα στα αποδυτήρια μυρίζει μπαρούτι, με τον Πογκμπά και αρκετούς ακόμα παίκτες να μην τα πάνε καλά με τον Πορτογάλο. Η ήττα από την Μπράιτον (3-2, δεύτερη αγωνιστική) δημιουργεί αρκετές φωνές, όμως το αποκορύφωμα έρχεται την επόμενη αγωνιστική.

Οι “Κόκκινοι” του Μάντσεστερ υποδέχονται την Τότεναμ και στο τέλος της βραδιάς είναι ηττημένοι με το βαρύ 3-0. Οι αποδοκιμασίες κάνουν την εμφάνισή τους και ο Μουρίνιο εμφανίζεται εκνευρισμένος στη συνέντευξη Τύπου, απαιτώντας σεβασμό από τους δημοσιογράφους. Ταυτόχρονα, τονίζει πως θα έπρεπε να έχει καλύτερη αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ, καθώς έχει στην κατοχή του 3 πρωταθλήματα Αγγλίας, ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονητές της Λίγκας συνολικά έχουν δύο. Μετά από αυτό, αποχωρεί έξαλλος, φωνάζοντας χαρακτηριστικά: “Σεβασμός, σεβασμός, σεβασμός”.

Μουρίνιο vs Γιουβέντους

Τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταξιδεύει στο Τορίνο για να αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μετά το 0-1 του προηγούμενου μεταξύ τους παιχνιδιού, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν ξεγραμμένο το σύνολο του Ζοζέ Μουρίνιο. Αν οι “Κόκκινοι Διάβολοι” δεν καταφέρουν να κερδίσουν, τότε μπαίνουν σε μπελάδες ενόψει της συνέχειάς τους στη διοργάνωση.

Οι “Μπιανκονέρι” σπαταλούν αρκετές ευκαιρίες στην πρώτη ώρα του αγώνα, με τη Γιουνάιτεντ να απειλεί ελάχιστα. Στο 65′ ο Κριστιάνο με εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση, βάζει μπροστά τους γηπεδούχους και ρίχνει στα σκοινιά την πρώην ομάδα του. Μέχρι το 80′, οι παίκτες του Αλέγκρι “σφυροκοπούν” την εστία του Ντε Χέα, αλλά δεν καταφέρνουν να γυρίσουν το ματς. Τότε οι φιλοξενούμενοι βγήκαν απ’ το καβούκι τους. Το εξαιρετικό φάουλ με το οποίο ο Χουάν Μάτα ισοφάρισε στο 85′ ήταν απλά η προειδοποίηση. Στο 90′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιανγκ, ο Σέζνι διώχνει πάνω στον Μπονούτσι και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα για το 1-2.

Το σφύριγμα της λήξης βρίσκει τον “Special One” να πανηγυρίζει μία τρομερή ανατροπή και να δείχνει το αυτί του προς τους φίλους της Γιουβέντους. Αυτή του η κίνηση προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, τόσο στην κερκίδα, όσο και στον αγωνιστικό χώρο, με αρκετούς παίκτες της “Γηραιάς Κυρίας” να ζητούν το λόγο από τον Πορτογάλο τεχνικό. Βέβαια, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ