ΕΠΙΣΗΜΟ: Στη Ρεάλ Μαδρίτης ως το 2021 ο Σολάρι! | Sportsking.gr

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στη Ρεάλ Μαδρίτης ως το 2021 ο Σολάρι!

Στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης θα βρίσκεται ως το καλοκαίρι του 2021 ο Σαντιάγκο Σολάρι, όπως έκανε γνωστό η ισπανική ομάδα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε γνωστό με επίσημη ανακοίνωσή της πως ο Σαντιάγκο Σολάρι θα βρίσκεται στον πάγκο της ως το καλοκαίρι του 2021.

Ο Ισπανός τεχνικός αρχικά ήταν υπηρεσιακός, αντικαθιστώντας τον Ζουλιέν Λοπετέγκι. Ωστόσο, τα πολύ καλά αποτελέσματα τον έκαναν… μόνιμο στη «βασίλισσα».

Παράλληλα, οι συζητήσεις του Φλορεντίνο Πέρεθ με άλλους υποψήφιους για τους «μερένχες» δεν πήγαιναν τόσο καλά. Μπορεί να υπήρχαν πολλά ονόματα στη λίστα των πρωταθλητών Ευρώπης, όμως, κανένα δεν γέμιζε το μάτι του ισχυρού άντρα της Ρεάλ.

Γι’ αυτό το λόγο και εκείνος πήρε το ρίσκο. Αποφάσισε να δώσει μια μεγάλη ευκαιρία στον Σολάρι. Μια ευκαιρία που μπορεί να του βγει σε… δεύτερο «Ζιντάν».

Άλλωστε οι ιστορίες μεταξύ του Γάλλου και του Ισπανού τεχνικού δεν διαφέρουν και πολύ. Και οι δύο άφησαν την «Καστίγια» για την πρώτη ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν και οι δύο είχαν ξεκινήσει πολύ καλά.

Το «πείραμα» στην περίπτωση του «Ζιζού» ήταν κάτι παραπάνω από πετυχημένο. Για να δούμε αν κάτι τέτοιο θα συμβεί και με την περίπτωση του Σολάρι.

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.