Ρεάλ Μαδρίτης

“Έκλεισε” την ταλεντάρα της Ρίβερ η Ρεάλ!

Κάτι παραπάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ θα δώσει η Ρεάλ Μαδρίτης στη Ρίβερ Πλέιτ για χάρη του Εζεκίλ Παλάσιος.

“Φωτιά” έχουν πάρει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η πρώτη κίνηση ήταν να “δέσουν” τον Σαντιάγκο Σολάρι για τα επόμενα χρόνια. Η επόμενη να “κλείσουν” από τώρα για τον Ιανουάριο τον Εζεκίλ Παλάσιος της Ρίβερ Πλέιτ.

Ο 20χρονος χαφ έκανε σπουδαία παιχνίδια με την ομάδα της Αργεντινής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προσελκύσει τα βλέμματα μεγάλων συλλόγων από την Ευρώπη.

Η Ίντερ μαζί με τη “βασίλισσα” έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους. Ωστόσο, νικήτρια από την εν λόγω “μάχη” βγήκε η ισπανική ομάδα και πλέον καλείται να καταθέσει στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ρίβερ Πλέιτ 23 εκατομμύρια ευρώ για χάρη του νεαρού μέσου.

Φοράει άμεσα φανέλα Ρεάλ ο Παλάσιος

Αυτές τις μέρες ο Εζεκίλ Παλάσιος είναι από τους πρωταγωνιστές της Ρίβερ Πλέιτ. Ο λόγος είναι γνωστός. Οι τελικοί του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δείχνει έτοιμος. Τόσο σε σωματικό επίπεδο όσο και σε πνευματικό. Αυτό πιστεύουν και οι άνθρωποι της Ρεάλ. Γι’ αυτό το λόγο τον θέλουν άμεσα στις τάξεις τους.

Μάλιστα, όπως αναφέρει και η “Marca” με σχετικό ρεπορτάζ, ο Παλάσιος από τον Ιανουάριο θα βρίσκεται στην ισπανική πρωτεύουσα με στόχο να καθιερωθεί και στους “μερένχες”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ