Το φάουλ του Κριστιάνο που ακόμη θυμάται ο Φαν ντερ Φααρτ! | Sportsking.gr

Το φάουλ του Κριστιάνο που ακόμη θυμάται ο Φαν ντερ Φααρτ!

Όσος καιρός και αν περάσει ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ δεν θα βγάλει ποτέ από το μυαλό του ένα φάουλ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όλοι έχουν να λένε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένα… κτήνος στις προπονήσεις. Από την αρχή της καριέρας του ήθελε να γίνει ο καλύτερος όλων. Ήξερε πως για να συμβεί αυτό δεν χρειάζονται μόνο λόγια. Αλλά πράξεις.

Το πιο σημαντικό, λοιπόν, ήταν αυτό. Ο Πορτογάλος φορ σε όποια ομάδα και αν ήταν πήγαινε πρώτος στο προπονητικό κέντρο και έφευγε όταν έκλειναν τα φώτα. Δεν είναι υπερβολή. Είναι η αλήθεια.

Άλλωστε οι επιδόσεις του, παρά το πέρασμα του χρόνου, το επιβεβαιώνουν. Γι’ αυτό το λόγο και ο Κριστιάνο παραμένει σε top επίπεδο. Ωστόσο, η παρακάτω ιστορία του Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ, ο οποίος κρέμασε τα παπούτσια του πριν μερικές ημέρες είναι ενδεικτική.

Τελικά ξέρει από… φάουλ ο Κριστιάνο

Κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης της «βασίλισσας» ο «CR7» εκτελούσε από το ίδιο σημείο φάουλ. Συνέχεια. Κανένα δεν είχε μπει. Μέχρι που πήγε ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής και με μία προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

«Έτσι γίνεται» θυμάται να του έχει πει. Μερικές μέρες αργότερα η Ρεάλ Μαδρίτης είχε αγώνα. Η «βασίλισσα» είχε κερδίσει φάουλ σε πολύ καλή θέση με τον Κριστιάνο να αναλαμβάνει την εκτέλεσή του. Η μπάλα έφυγε από τα πόδια του με δύναμη και κατέληξε στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας.

Γύρισε στον Φαν ντερ Φάαρτ, λέγοντάς του: «Τελικά έτσι γίνεται»
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.