Χαλάει το «deal» με Χάμες η Μπάγερν! | Sportsking.gr

Χαλάει το «deal» με Χάμες η Μπάγερν!

Οι Βαυαροί είναι απογοητευμένοι και δεν πρόκειται να κάνουν χρήση της οψιόν αγοράς που είχε συμφωνηθεί με την Ρεάλ για την απόκτηση του.

Ο Χάμες Ροντρίγκεζ διανύει την δεύτερη σεζόν του στο Μόχανο ως δανεικός από την Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο Κολομβιανός έχει παρασυρθεί από την γενικότερη μέτρια αγωνιστική εικόνα των Γερμανών και δεν έχει πείσει με τις φετινές εμφανίσεις του.

Έτσι σύμφωνα πάντα με γερμανικά Μέσα οι άνθρωποι των Βαυαρών αποφάσισαν πως δεν πρόκειται να κινηθούν για την ενεργοποίηση της οψιόν αγορά που είχαν οι ίδιοι θέσει από κοινού με τους Μαδριλένους για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Με τα τωρινά δεδομένα ο 27χρονος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν το ερχόμενο καλοκαίρι από την Μπάγερν, γυρνώντας στους μερένχες με τους οποίους έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Από την άλλη οι φίλοι και οι ιθύνοντες των Ισπανών περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες τον Κολομβιανό άσο, καθώς στερούνται ποδοσφαιριστές με την δικιά του ποιότητα και το δικό του μυαλό.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.