«Έκανε σπίτι γυαλιά καρφιά στο Ντόρτμουντ ο Ντεμπελέ και χρωστάει ενοίκια»! | Sportsking.gr

«Έκανε σπίτι γυαλιά καρφιά στο Ντόρτμουντ ο Ντεμπελέ και χρωστάει ενοίκια»!

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ δεν βάζει μυαλό με ιδιοκτήτη σπιτιού στη Βεστφαλία να τον κατηγορεί ότι του κατέστρεψε το σπίτι όταν αγωνιζόταν στην Ντόρτμουντ και τον... φέσωσε μάλιστα!

Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα για τον Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος μετά τα πειθαρχικά του παραπτώματα βρέθηκε να κατηγορείται ότι κατέστρεψε ένα σπίτι στο Ντόρτμουντ όταν και φορούσε τη φανέλα της ομώνυμης ομάδας και… φέσωσε τον ιδιοκτήτη του.

Όπως αναφέρει η «Bild» ο 71χρονος άνδρας που ενοικίαζε το σπίτι στον Γάλλο άσο 20.725 ευρώ από τον σταρ της Μπάρτσα, δηλώνοντας κατά την καταγγελία του στο Πρωτοδικείο του Ντόρτμουντ ότι ο Ντεμπελέ προκάλεσε σημαντικές φθορές στη μονοκατοικία, ενώ του χρωστάει και αρκετά ενοίκια!

«Παντού υπήρχαν σκουπίδια, υπήρχαν σάπια φαγητά στο ψυγείο, ανάμεσα στα ντουλάπια, πολλές παλιές πλαστικές σακούλες με σκουπίδια που έκαναν την κατάσταση αποπνικτική. Υπήρχε ένας σωρός από απλήρωτους λογαριασμούς στη μπροστινή πόρτα. Είμαι ο μόνος εξαπατημένος» δήλωσε ο 71χρονος, με το μέλλον του Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα να μοιάζει όλο και πιο αβέβαιο μέρα με τη μέρα.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.