Μέχρι να πάρει… σύνταξη θα είναι στην Ατλέτικο ο Σιμεόνε! | Sportsking.gr

Μέχρι να πάρει… σύνταξη θα είναι στην Ατλέτικο ο Σιμεόνε!

Όπως όλα δείχνουν ο Ντιέγκο Σιμεόνε φαίνεται πως θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Είναι ο άνθρωπος που της άλλαξε επίπεδο. Που την αναβάθμισε. Που την πήγε… αλλού. Λογικό και επόμενο οι άνθρωποι της Ατλέτικο Μαδρίτης να μην θέλουν να χάσουν τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Από την άλλη μεριά και ο ίδιος φαίνεται ικανοποιημένος στους «ροχιμπλάνκος». Μπορεί πριν μερικούς μήνες να είχαν ακουστεί πολλά και να γραφτεί ακόμη περισσότερα για το μέλλον του.

Όμως, όλα δείχνουν πως ήταν απλά αερολογίες, καθώς ο «Τσόλο» δείχνει πρόθυμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Μαδριλένους. Τουλάχιστον αυτό έκανε γνωστό η «Daily Mail».

Για πάντα στον πάγκο της Ατλέτικο ο Σιμεόνε

Ο Σιμεόνε έχει κάνει την Ατλέτικο και πάλι μεγάλη. Όχι μόνο εντός Ισπανίας, αλλά και εκτός. Και να ήθελε να αποχωρήσει δεν υπήρχε περίπτωση να τον… αφήσουν οι ποδοσφαιριστές του.

Αυτοί που για χάρη του μπορούν να γίνουν «μαχητές». Αυτοί που «σκοτώνουν» και τρώνε σίδερα μέσα στο γήπεδο. Έτσι, λοιπόν σύμφωνα με τη «Daily Mail» ήδη έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα ανάμεσα στον «Τσόλο» και τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας.

Πρόθεση και των δύο πλευρών είναι να δώσουν τα χέρια για μία μακρόχρονη συνεργασία. όπως αναφέρουν οι Άγγλοι δημοσιογράφοι αυτή η συμφωνία θα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2022.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.