Μονακό: «Ο Ριμπολόβλεφ δεν πήρε ούτε ένα ευρώ από τη μεταγραφή Μπαπέ» | Sportsking.gr

Μονακό: «Ο Ριμπολόβλεφ δεν πήρε ούτε ένα ευρώ από τη μεταγραφή Μπαπέ»

Καμία ανάμιξη στα οικονομικά της μεταγραφής Μπαπέ από τη Μονακό στη Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει το αφεντικό της ομάδας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Στους λογαριασμούς της ομάδας κι όχι στον προσωπικό του Ρώσου ιδιοκτήτη, ισχυρίζεται η Μονακό πως παρέμειναν τα εκατομμύρια της μεταγραφής του Κίλιαν Μπαπέ στην Παρί μετά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν και ήθελαν τον Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ να… τα έχει τσεπώσει.

Ο Μπαπέ μετακινήθηκε από το «Παρκ ντε Πρενς» στο «Λουί Ντε» το καλοκαίρι του 2017 με δανεισμό ενός έτους και φέτος έγινε κανονική η μεταγραφή έναντι 180 εκατ.ευρώ.

Η αφορμή για τα σενάρια που κυκλοφόρησαν δόθηκε από το γεγονός πως ο μεγιστάνας ιδιοκτήτης των Μονεγάσκων, είχε διαθέσει 182 εκατομμύρια από την τσέπη του για να σβήσει εντελώς τα χρέη του συλλόγου, το καλοκαίρι του 2017 και σε βάθος χρόνου κι όταν το κλαμπ θα είχε αποκτήσει οικονομική σταθερότητα, θα προσπαθούσε να εξοικονομήσει ένα κομμάτι όσων είχε ξοδέψει.

Η Μονακό εξηγεί πως: «Ο Ριμπολόβλεφ δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από τα ταμεία μετά τη μεταγραφή του Μπαπέ στην Παρί και ο σύλλογος μπορεί να διαθέσει τα στοιχεία που θ’ αποδείξουν ότι οι καταγγελίες είναι ψευδείς».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.