Παρί, έχεις πρόβλημα… | Sportsking.gr

Παρί, έχεις πρόβλημα…

Η ΟΥΕΦΑ πιέζει την Πάρι Σεν Ζερμέν έτσι ώστε να μάθει το ακριβές κόστος των μεταγραφών των Νεϊμάρ και Μπαπέ, με το FFP να παραμονεύει.

Το Financial Fair Play έχει μπει για τα καλά στις ζωές των μεγάλων κλαμπ της Ευρώπης και ήδη αρκετές ομάδες βρίσκονται υπό σκληρή επιτήρηση από την ΟΥΕΦΑ, ωστόσο ορισμένες δεν βάζουν μυαλό.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μια από αυτές με το FFP να παρακολουθεί στενά τις κινήσεις των Παριζιάνων, ειδικά μετά τις μεταγραφές των Νεϊμάρ και Μπαπέ και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συστάσεις.

Όπως αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα τα μέλη της ΟΥΕΦΑ έχουν ήδη συναντηθεί και έχουν συζητήσει για την υπόθεση της Παρί με μερικούς να ρίχνουν στο τραπέζι και την περίπτωση αποβολής των Γάλλων από το Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο τα υψηλόβαθμα στελέχη αρνήθηκαν μια συγκεκριμένη τιμωρία και αναμένεται να δώσουν περιθώριο μέχρι το καλοκαίρι έτσι ώστε να συμμορφωθεί.

Έτσι φαίνεται πως μοναδική διέξοδος για τους Παριζιάνους είναι μια ενδεχόμενη πώληση ενός εκ των δύο τους «σταρ».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.