«Ρομάν μη λιποθυμήσεις όταν δεις τη μίζα για τον Καντέ» | Sportsking.gr

«Ρομάν μη λιποθυμήσεις όταν δεις τη μίζα για τον Καντέ»

Ένα τρομερό παρασκήνιο σχετικά με τη μεταγραφή του Ενγκολό Καντέ στην Τσέλσι έφεραν στο φως τα Football Leaks, αποκαλύπτοντας τα τεράστια ποσά που δόθηκαν ως προμήθεια στους μάνατζερ του παίκτη!

Νέες αποκαλύψεις έφερε στο φως το Football Leaks, οι οποίες έχουν σχέση με τη μεταγραφή του Ενγκολό Καντέ στην Τσέλσι από τη Λέστερ το καλοκαίρι του 2016.

Μετά λοιπόν από την αποκάλυψη ότι ο Γάλλος μέσος αρνήθηκε να πληρώνεται ένα μέρος του μισθού του μέσω off-shore εταιρείας για να ξεφύγει από τους φόρους, εντύπωση προκαλεί το συνολικό κόστος της μετακίνησης του από τις «αλεπούδες» στους «μπλε».

Η Τσέλσι είχε δώσει 38 εκατ. ευρώ στην Λέστερ, ωστόσο χρειάστηκε να πληρώσει και άλλα 12 εκατ.  στους Γκρέγκορι Ντακάντ και Αμπντελκαρίμ Ντουί που εκπροσωπούν τον Καντέ!

Για το πως διανεμήθηκαν τα χρήματα στους μάνατζερ, ο πρόεδρος των «μπλε», Ρόμαν Αμπράμοβιτς ενημερώθηκε από την συνεργάτιδά του, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα, η οποία τον προειδοποίησε να μην λιποθυμήσει όταν δει το ποσό της προμήθειας.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.