ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
LIVE: Η κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ 2026 (vid)
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μίλαν

Ξεπέρασε το πρόβλημα στην καρδιά κι επιστρέφει ο Στρίνιτς!

Αντίστροφα μετράει για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση ο Ιβάν Στρίνιτς, ο οποίος δήλωσε ότι ξεπέρασε το πρόβλημα στην καρδιά που τον ταλαιπωρούσε.

Ξεπέρασε το πρόβλημα στην καρδιά κι επιστρέφει ο Στρίνιτς!

Το καλοκαίρι η είδηση ότι ο Ίβαν Στρίνιτς έπασχε από μερική υπερτροφία του καρδιακού μυός και ουσιαστικά δύσκολα θα ξαναέπαιζε ποδόσφαιρο πάνω που είχε υπογράψει στη Μίλαν, προκάλεσε σοκ σε πολλούς φίλους της Serie A.

Ο Κροάτης αριστερός μπακ, όμως, με δηλώσεις του τόνισε ότι ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει κανονικά προπονήσεις με τους «ροσσονέρι».

«Οι γιατροί μου είχαν πει πως πρέπει να μείνω εκτός γηπέδων για τρεις μήνες, για να δούμε αν θα εξαφανιστεί η υπερτροφία. Πάντα πίστευα πως όλα θα πάνε καλά, αλλά ξέρετε πως είναι αυτά. Είχα άγχος και αμφιβολίες. Για μερικούς μήνες ήμουν νευρικός, αλλά επιτέλους όλα τελείωσαν τώρα και το αφήνω πίσω μου. Θα επιστρέψω στις προπονήσεις τη Δευτέρα. Τα τελευταία 10 χρόνια ονειρευόμουν να κάνω 2-3 μήνες διακοπές, αλλά τώρα που είχα την ευκαιρία να ξεκουραστώ, ήθελα να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό. Ποτέ δεν σκέφτηκα να αποσυρθώ, ειδικά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο μου έδωσε μεγάλη ενέργεια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στρίνιτς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ