Πουλάει Πούλισιτς για να μην τον χάσει… τσάμπα η Ντόρτμουντ | Sportsking.gr

Πουλάει Πούλισιτς για να μην τον χάσει… τσάμπα η Ντόρτμουντ

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα αποχαιρετήσει όπως όλα δείχνουν τον Πούλισιτς στο τέλος της σεζόν.

Ο Πούλισιτς είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους ανερχόμενους αστέρες, με τον Αμερικάνο άσο να έχει ξεχωρίσει με την Ντόρτμουντ και την φετινή σεζόν, έχοντας τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, κυρίως από την Αγγλία.

Το συμβόλαιο του 20χρονου με τους Βεστφαλούς λήγει το καλοκαίρι του 2020 και ο ποδοσφαιριστή έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την Γερμανία για άλλες πολιτείες, έχοντας ήδη απορρίψει τις προτάσεις των ανθρώπων της Ντόρτμουντ για επέκταση του συμβολαίου του.

Έτσι οι Βεστφαλοί έχουν αποφασίσει την πώληση του Αμερικάνου έτσι ώστε να βάλουν αρκετά εκατομμύρια στα ταμεία τους, καθώς δεν θέλουν να την… πατήσουν και να τον χάσουν το 2020 χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα.

Η Τσέλσι είναι έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Πούλισιτς, με τους Λονδρέζουν να δίνουν περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίοι θεωρείται ιδανικό για τους Γερμανούς που δεν θα δυσκολευτούν να πουν το «ναι».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.