Μάχη για έναν 18χρονο από Γιουβέντους και Νάπολι | Sportsking.gr

Μάχη για έναν 18χρονο από Γιουβέντους και Νάπολι

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γαλλικού πρωταθλήματος έχουν βάλει στο μάτι οι Γιουβέντους και Νάπολι με την Λίβερπουλ να περιμένει στη γωνία.

Γιουβέντους και Νάπολι βρίσκονται σε επαφές με την Τουλούζ προσπαθώντας να αποκτήσουν τον 18χρονο στόπερ Ζαν Κλερ Τοντιμπό.

Η κόντρα της Γιουβέντους με τη Νάπολι φαίνεται πως δεν περιορίζεται στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά εκτείνεται και στο μεταγραφικό πεδίο. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, οι δύο ομάδες ανταγωνίζονται η μία την άλλη για την απόκτηση του Ζαν Κλερ Τοντιμπό.

Πρόκειται για έναν 18χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος μόλις φέτος προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα της Τουλούζ και έχει τραβήξει τα βλέμματα με το ταλέντο του. Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής μπορεί επίσης να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος.

Τόσο η Γιουβέντους, όσο και η Νάπολι φέρονται να έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις με την Τουλούζ για την απόκτησή του, όμως καμία από τις δύο δεν έχει φτάσει ακόμη σε συμφωνία. Άλλωστε, την περίπτωση του Τοντιμπό παρακολουθούν και αγγλικοί σύλλογοι όπως η Λίβερπουλ και η Γουλβς.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.