Σεσενιόν: «Ξέρω πως γράφονται πολλά για εμένα» | Sportsking.gr

Σεσενιόν: «Ξέρω πως γράφονται πολλά για εμένα»

Στο μυαλό του υπάρχει μόνο η Φούλαμ παρόλο που η μισή Ευρώπη τον έχει στην μεταγραφική της λίστα, ο λόγος για τον Ράιαν Σεσενιόν.

Καμία σημασία δεν δίνει ο Ράιαν Σεσενιόν σε όλα όσα γράφονται για εκείνον και το μέλλον του.

 

Ο Ράιαν Σεσενιόν είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αγγλίας και της Premier League. Ήδη από μικρή ηλικία είχε πάρει τη φανέλα του βασικού της Φούλαμ σπίτι του. Κάτι που δεν έχει αλλάξει και τώρα στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο νεαρός αριστερός χαφ-μπακ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων ομάδων. Μια από αυτές φαίνεται πως είναι και η Ρεάλ Μαδρίτης. Μιας και υπάρχουν δημοσιεύματα από την Ισπανία που θέλουν τη «Βασίλισσα» να σκέφτεται πολύ σοβαρά να τα «σκάσει» για να τον αποκτήσει.

Ωστόσο, το μέλλον δεν τον νοιάζει τόσο. Εκεί που δίνει βάση ο Σεσενιόν είναι το παρόν. Αυτό τουλάχιστον τόνισε με δηλώσεις του, υπογραμμίζοντας πως το μόνο που θέλει στην παρούσα φάση είναι να τα δίνει όλα με τη φανέλα της Φούλαμ και να παίζει όσο πιο καλά γίνεται.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.