Στην Αταλάντα ο αντικαταστάτης του Γκατούζο | Sportsking.gr

Στην Αταλάντα ο αντικαταστάτης του Γκατούζο

Η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Τζενάρο Γκατούζο διατηρείται στο Μιλάνο, με τους «Ροσονέρι» να σχεδιάζουν υπογείως την επόμενη κίνηση αντικατάστασής του.

Οι βλέψεις της Μίλαν την φετινή σεζόν είναι αρκετά υψηλές! Οι διοικούντες των «Ροσονέρι» ανέβασαν αρκετά τον οικονομικό τους πήχη φέρνοντας στο Μιλάνο παίκτες μεγάλης εμβέλειας προσφέροντας στον άπειρο από αυτού του είδους τις προκλήσεις Τζενάρο Γκατούζο υλικό που θα πρέπει να διαχειριστεί άψογα και να το οδηγήσει σε επιτυχημένη πορεία εκπληρώνοντας τους στόχους που έχουν τεθεί από το καλοκαίρι.

Ο Ιταλός τεχνικός με το πέρας σχεδόν τεσσάρων μηνών παρουσίας στο τιμόνι της Μίλαν δεν δείχνει ικανός να φέρει παρατεταμένα χαμόγελα στο Σαν Σίρο, με την Μίλαν να καρδιοχτυπά σε κάθε αναμέτρηση, βρίσκοντάς τα σκούρα τόσο σε Ιταλία όσο και στην Ευρώπη, θέτοντας σε μεγάλο κίνδυνο την συνέχιση των «Ροσονέρι» στο Γιουρόπα Λιγκ.

 

 

Με αυτές τις εικόνες, το μέλλον του Γκατούζο μοιάζει δυσοίωνο, με τον ιταλικό σύλλογο να κάνει ήδη «παιχνίδι» αναζητώντας τον εκλεκτό που μπορεί να σηκώσει το βάρος και να φέρει αέρα νικητή. Αυτός σύμφωνα με τους Ιταλούς δημοσιογράφους δεν είναι άλλος από τον Ζαν Πιέρο Γκασπερίνι, με τον τεχνικό της Αταλάντα να παρουσιάζει διαχρονικά εξαιρετικό έργο στο Μπέργκαμο.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως οι «Ροσονέρι» έχουν έρθει ήδη σε επαφές με τον 60χρονο τεχνικό, με τον τελευταίο να βλέπει θετικά την προοπτική ανάληψης των Μιλανέζων την επόμενη σεζόν – εκτός και αν προκύψει θέμα απόλυσης Γκατούζο εντός της χρονιάς – επιστρέφοντας στον ιταλικό Βορρά και το Μιλάνο μετά από επτά χρόνια, όταν για λίγους μήνες την σεζόν 2011/12 στάθηκε στον πάγκο της Ίντερ από την οποία έφυγε κακήν κακώς.

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.