Δεν… βλεπόταν με την Ισπανία ο Ίσκο | Sportsking.gr

Δεν… βλεπόταν με την Ισπανία ο Ίσκο

Το κακό του πρόσωπο έδειξε στα παιχνίδια της Ισπανίας με την Κροατία και τη Βοσνία ο Ίσκο.

Ο Ίσκο είναι από τις ηγετικές μορφές της εθνικής Ισπανίας. Είναι από τους πιο ταλαντούχους χαφ της γενιάς του. Άλλωστε οι εμφανίσεις του με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τους «φούριας ρόχας» μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

Όμως, ακόμη και οι καλοί παίκτες δικαιούνται μια ή δύο κακές εμφανίσεις. Ο έμπειρος μέσος είναι και αυτός άνθρωπος. Οπότε δεν θα μπορούσε να είναι η εξαίρεση στον εν λόγω κανόνα.

Ειδικά στo παιχνίδι με την Κροατία για το Nations League και στο φιλικό ματς με τη Βοσνία έβγαλε τον κακό εαυτό του. Μια εικόνα στην οποία δεν μας έχει συνηθίσει εδώ που τα λέμε!

Ίσκο: Το ένα λάθος πίσω από το άλλο

Οι αριθμοί σε πολλές περιπτώσεις λένε την αλήθεια. Έτσι και σε εκείνη του Ίσκο. Ο χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορούσε να κρατήσει καθόλου την μπάλα στο χώρο του κέντρου.

Αυτό φαίνεται από τα λάθη που έκανε. Και δεν ήταν λίγα. Κάθε άλλο. «Έσπασε» το κοντέρ ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάλαγα.

Στο ματς με την Κροατία του έκλεψαν την μπάλα 20 φορές, ενώ απέναντι στους Βόσνιους την έχασε άλλες 16! Σύνολο 36! Θα μπορούσε να πει κανείς πως 36 λάθη ο Ίσκο κάνει σε… ολόκληρη σεζόν και όχι απλά σε δύο παιχνίδια με τους εν λόγω αντιπάλους.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.