Διπλά ή… τίποτα από Γιουνάιτεντ για Πελεγκρίνι! | Sportsking.gr

Διπλά ή… τίποτα από Γιουνάιτεντ για Πελεγκρίνι!

Διατεθειμένη να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για χάρη του Λορέντσο Πελεγκρίνι είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πώς και πώς θέλουν να κάνουν δικό τους τον Μανουέλ Πελεγκρίνι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ξεκινήσει προσπάθειες, ώστε να αποκτήσουν τον χαφ της Ρόμα.

Ωστόσο, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν φαντάζει. Τουλάχιστον για την ώρα. Και αυτό γιατί η ιταλική ομάδα δεν δείχνει πολύ «ψημένη», ώστε να πει το τελικό «οκ» και να πραγματοποιηθεί η εν λόγω μεταγραφή.

Από τη δική τους την πλευρά οι Άγγλοι κοιτάζουν με κάθε τρόπο να πάρουν θετική απάντηση από τον ποδοσφαιριστή. Κάτι που αν συμβεί τότε δύσκολα η Ρόμα θα μπορεί να χαλάσει το deal. Άλλωστε το λέει η παροιμία «αν θέλει η νύφη και ο γαμπρός…».

Του τα «σκάει» χοντρά η Γιουνάιτεντ

Οι επαφές ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λορέντσο Πελεγκρίνι έχουν γίνει πιο πολλές το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport» οι Άγγλοι, προκειμένου να τον «ψήσουν» του υποσχέθηκαν να διπλασιάσουν τις ετήσιες απολαβές του.

Δηλαδή να παίρνει τα διπλά χρήματα σε σχέση με αυτά που έχει λαμβάνειν στη Ρόμα. Σίγουρα το δέλεαρ είναι μεγάλο για τον Πελεγκρίνι, ο οποίος αν συνεχίσει να καθυστερεί μέχρι να δώσει την τελική του απάντηση τους «κόκκινους διαβόλους» δεν αποκλείεται να τα χάσει και αυτά, μιας και οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ δεν δείχνουν πρόθυμοι να τον περιμένουν για πολύ καιρό ακόμη.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.