ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπαρτσελόνα

Εθισμένος στα video games ο Ντεμπελέ!

"Αρρωστάκι" με τα video game φαίνεται πως είναι ο εξτρέμ της Μπαρτσελόνα, Ουσμάν Ντεμπελέ.

Εθισμένος στα video games ο Ντεμπελέ!

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ από το καλοκαίρι του 2017 βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα. Όμως, παραμένει παιδί. Δεν έχει προλάβει να ζήσει πολλά πράγματα ακόμη και λόγω του σκληρού προγράμματός του ίσα- ίσα που έχει λίγο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό του.

Όποτε έχει μερικές ώρες διαθέσιμες κάνει πράγματα, όπως και άλλα παιδιά στην ηλικία του. Όπως το να παίξει κάποιο on line video game. Ως εδώ όλα καλά. Ωστόσο, κάπου εδώ είναι και το μεγάλο πρόβλημα του Γάλλου εξτρέμ.

Όπως έκανε γνωστό η “Marca” ο Ντεμπελέ την περασμένη εβδομάδα έχασε την προπόνηση της Τρίτης, καθώς έπαιζε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ένα video game με φίλους του, με αποτέλεσμα να ξεχάσει να βάλει το ξυπνητήρι και στο τέλος δεν έδωσε το “παρών” στην προπόνηση των Καταλανών.

Ψάχνει λύση η Μπαρτσελόνα

Γι’ αυτό το λόγο και επικοινώνησε μαζί τους, προκειμένου να τους πει ότι είναι άρρωστος. Κάτι που δεν ίσχυε. Η Μπαρτσελόνα έστειλε έναν γιατρό στο σπίτι του, ο οποίος δεν βρήκε κάτι στο Γάλλο. Η ομάδα ενημερώθηκε καταλλήλως.

Και το πόρισμα που βγαίνει είναι το εξής. Ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι εθισμένος στα ηλεκτρονικά παιχνίδια, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά του τόσο απέναντι στην ομάδα του όσο και στους συμπαίκτες του να μην είναι η κατάλληλη.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται η “Μπάρτσα” να βάλει ειδικούς γιατρούς δίπλα του, ώστε να τον φροντίσουν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ