Εθνικές Ομάδες

Ντιμπάλα: “Θέλουμε τον Μέσι στην εθνική, αλλά…”

Η παρουσία του Λιονέλ Μέσι στην εθνική Αργεντινής θα είναι κάτι παραπάνω από ευεργετική σύμφωνα με τον Πάουλο Ντιμπάλα, όμως το μπαλάκι είναι αποκλειστικά στα χέρια του Αργεντινού σταρ.

Μετά την καταστροφική πορεία της εθνικής Αργεντινής στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του με το εθνόσημο. Από την τελευταία του συμμετοχή (Γαλλία – Αργεντινή 4-3) έχουν περάσει σχεδόν 4 μήνες και δεν υπάρχει κάποιο νεότερο όσον αφορά το αν θα συνεχίσει ή όχι να δίνει το παρόν στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Η ζωή πάντως στην “Αλμπισελέστε” συνεχίζεται, με τον Πάουλο Ντιμπάλα να μιλάει στα ΜΜΕ της χώρας για το παραπάνω ζήτημα. Ο μεσοεπιθετικός της Γιουβέντους τόνισε πως η παρουσία του 31χρονο σταρ θα βοηθήσει πολύ την εθνική τους ομάδα, αλλά το τι θα αποφασίσει εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τον ίδιο.

Αναλυτικά η δήλωση του 25χρονου:

“Όλοι θέλουμε τον Μέσι πίσω στην εθνική. Ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι για μας, αλλά η απόφαση βασίζεται σε αυτόν. Είμαστε ένα γκρουπ από πολλούς νέους παίκτες και χρειαζόμαστε στήριξη. Προπονούμαστε στο στάδιο ‘Ινστιτούτο Κόρντομπα’ στο μέρος που γεννήθηκα. Είναι τρομερό. Οι άνθρωποι μου έδειξαν στοργή και ήρθαν στο μυαλό μου πολλές ωραίες αναμνήσεις.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ