Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Περίν: «Θέλω να είμαι ο καλύτερος»
Γιουβέντους

Περίν: «Θέλω να είμαι ο καλύτερος»

Ο Ματία Περίν ξεκαθάρισε πως φιλοδοξεί να γίνει ο κορυφαίος τερματοφύλακας της Serie A.

20.11.2018 | 16:51

Μπορεί να βρίσκεται στη Γιουβέντους από το καλοκαίρι, παρ’ όλα αυτά ο Ματία Περίν δηλώνει αισιόδοξος πως μέσω των εμφανίσεων του στους «μπιανκονέρι» θα καταφέρει να γίνει ο κορυφαίος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος.

Οι εμφανίσεις του Περίν στην Τζένοα, έκαναν τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να ζητήσει την μεταγραφή του Ιταλού στην Γιουβέντους, με τον ίδιο φυσικά να μην μπορεί να αρνηθεί τους πρωταθλητές Ιταλίας. Η σεζόν δεν τον έχει βρει βασικό, καθώς ο Βόιτσεκ Σέζνι έχει πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι του, παρ’ όλα αυτά ο 26χρονος δεν χάνει την πίστη του, περιμένοντας υπομονετικά την ευκαιρία του.

«Έχω εντυπωσιαστεί από το σύλλογο. Τα δυο τελευταία χρόνια, δυο ομάδες πάλευαν μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα. Το να φοράς τη φανέλα της Γιουβέντους είναι μια ευθύνη. Εύχομαι να γίνω ο καλύτερος τερματοφύλακας της Serie A», δήλωσε ο Ματία Περίν, που αποδεικνύει πόσο πολύ απολαμβάνει την κάθε στιγμή στο Τορίνο.

Μένει να δούμε αν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σκοπεύει να δώσει την ευκαιρία στον Ιταλό να αποδείξει πως μπορεί να πάρει τα γάντια του βασικού από τον Πολωνό ομόλογό του, Βόιτσεκ Ζέζνι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version