Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έτοιμος να ισοφαρίσει ρεκόρ του Ραούλ κόντρα στην Ατλέτικο ο Μέσι
Μπαρτσελόνα

Έτοιμος να ισοφαρίσει ρεκόρ του Ραούλ κόντρα στην Ατλέτικο ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι θα έχει έναν ακόμη λόγο να κυνηγήσει τη νίκη στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς αν τα καταφέρει θα ισοφαρίσει ένα ιστορικό ρεκόρ του Ραούλ.

24.11.2018 | 14:23

Αρκετά μεγάλης σημασίας είναι το ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης το βράδυ του Σαββάτου (24/11) για τον Λιονέλ Μέσι.

Βλέπετε, πέρα από το γεγονός ότι οι «μπλαουγκράνα» θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν με τέσσερις βαθμούς από τους «ροχιμπλάνκος», που τους ακολουθούν κατά πόδας στο πρωτάθλημα, ο Αργεντινός έχει ακόμη έναν λόγο να θέλει το τρίποντο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μέσι έχει πετύχει 16 νίκες κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στα όσα χρόνια αγωνίζεται και βρίσκεται μόλις μια πίσω από τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ, που μετρά 17 νίκες σε 27 αναμετρήσεις.

Μάλιστα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ βρίσκει σχεδόν πάντα τρόπο να «πληγώνει» τους Μαδριλένους, κόντρα στους οποίους μετράει 28 γκολ σε 36 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version