ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Την παρέσυρε η Φο(υ)ρτούνα (vid)

Με τον Ντόντι Λουκεμπάκιο να σημειώνει χατ - τρικ, η Φορτούνα Ντίσελντορφ κατάφερε να πάρει παλικαρίσιο βαθμό (3-3) μέσα στην έδρα της Μπάγερν, καθώς έχανε με 3-1 μέχρι το 77ο λεπτό.

Την παρέσυρε η Φο(υ)ρτούνα (vid)

Σε πολύ άσχημο φεγγάρι βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου. Μετά την ήττα από τη Ντόρτμουντ, οι Βαυαροί πέταξαν ακόμα δύο βαθμούς μέσα στην έδρα τους, καθώς δεν κατάφεραν να υπερασπιστούν το υπέρ τους 3-1 κόντρα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, με αποτέλεσμα να δεχθούν την ισοφάριση από τον τρομερό Λουκεμπάκιο (χατ – τρικ) στο 90+3′.

Μόλις στο 1ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι επισκέφτηκαν τα αντίπαλα καρέ, αλλά το σουτ του Λουκεμπάκιο μέσα από τξ περιοχή σταμάτησε στον Νόιερ. Στα επόμενα 20 λεπτά η Μπάγερν κυριάρχησε. Αρχικά ο Μπόατενγκ στο 14′ προειδοποίησε, με την προσπάθειά του να περνάει λίγο άουτ και τρία λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ. Μετά από κόρνερ του Σάντσες, η μπάλα αντί να απομακρυνθεί στρώθηκε στον Σούλε και αυτός με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0. Στο 20′ ο Μπόατενγκ με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Μίλερ στην πλάτη της άμυνας και αυτός νίκησε τον Ρένσινγκ για το 2-0. Στο πεντάλεπτο 34′-39′ ο Λεβαντόφσκι σπατάλησε δύο πολύ καλές ευκαιρίες και στο 44′ ο Λουκεμπάκιο μείωσε σε 2-1 με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Λεβαντόφσκι έστρωσε στον Μίλερ κι αυτός με ωραίο σουτ έγραψε το 3-1. Τότε η Μπάγερν πίστεψε πως κλείδωσε το ματς και χαλάρωσε. Όμως η Φορτούνα δεν χαρίστηκε. Στο 66′ ο Φινκ είδε την κεφαλιά του να φεύγει λίγο άουτ και 10 λεπτά αργότερα, ο Λουκεμπάκιο με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3-2. Στο 89′ ο Λεβαντόφσκι πέταξε μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει το ματς και στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Χένινγκς βρήκε τον Λουκεμπάκιο και αυτός ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του παγώνοντας για τα καλά την “Αλιάνζ Αρένα”.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Μπάγερν υποχώρησε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, 9 πίσω από την πρώτη Ντόρτμουντ, ενώ η Φορτούνα ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας (17η πλέον) και έχει 9 βαθμούς. Όλα αυτά μετά από 12 αγωνιστικές.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ