Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Δύο εβδομάδες εκτός ο Αζάρ»
Τσέλσι

«Δύο εβδομάδες εκτός ο Αζάρ»

Χωρίς τον Εντέν Αζάρ θα πορευθεί για τις επόμενες δύο εβδομάδες η Τσέλσι, μετά το διάστρεμμα που υπέστη ο Βέλγος στο ντέρμπι με την Τότεναμ.

25.11.2018 | 21:28

Δεν φτάνει που ηττήθηκε από την Τότεναμ (3-1) στο ντέρμπι του Σαββάτου (24/11), η Τσέλσι είδε και τον Εντέν Αζάρ να αποχωρεί κουτσαίνοντας στη λήξη της αναμέτρησης.

Ο ίδιος ο Βέλγος σούπερ σταρ ήταν καθησυχαστικός όσον αφορά τον τραυματισμό του και σε δηλώσεις του στο «beIN Sports» τόνισε: «Ο τραυματισμός μου νομίζω ότι δεν είναι πολύ σοβαρός. Είναι το ίδιο σαν κάθε παιχνίδι. Είμαι συνηθισμένος σε αυτό και θα επιστρέψω σύντομα».

Παρόλα αυτά τα αγγλικά Μέσα αναφέρουν ότι το διάστρεμμα που υπέστη ο Αζάρ θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για 2 με 3 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι ο Βέλγος θα χάσει σίγουρα την αναμέτρηση του Europa League κόντρα στον ΠΑΟΚ (29/11), αλλά και το παιχνίδι κόντρα στη Φούλαμ (2/12) για την Πρέμιερ Λιγκ, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (8/12).

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version