Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΕΠΙΣΗΜΟ: Αναβλήθηκε ΞΑΝΑ το Σουπερκλάσικο! (pic)
Μπόκα Τζούνιορς

ΕΠΙΣΗΜΟ: Αναβλήθηκε ΞΑΝΑ το Σουπερκλάσικο! (pic)

Aναβάλλεται για δεύτερη μέρα σερί ο τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες με την ημέρα διεξαγωγής να παραμένει άγνωστη!

25.11.2018 | 19:38

Μην κάνετε σχέδια για ντέρμπι απόψε καθώς όπως ανακοινώθηκε και διαδόθηκε στα σόσιαλ μίντια, το Σουπερκλάσικο αναβάλλεται εκ νέου λόγω μη εγγυημένης ασφάλειας διεξαγωγής.

Μετά τα χθεσινά δραματικά γεγονότα που έλαβαν μέρος στο Μπουένος Άιρες με τους οπαδούς των “Εκατομμυριούχων” να κάνουν θρύψαλα το πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες της Μπόκα στο Μονουμεντάλ, η οργανώτρια αρχή ανησυχεί για επανάληψη γεγονότων και σήμερα με αποτέλεσμα να μην γίνει ο αγώνας ούτε σήμερα.


Το χειρότερο είναι ότι το παιχνίδι μένει ουσιαστικά στον “αέρα” με την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής να μην έχουν αποφασιστεί ακόμη.

Από την πλευρά της η Μπόκα Τζούνιορς απαιτεί από την CONMEBOL την τιμωρία των γηπεδούχων των οποίων οι οπαδοί είναι υπεύθυνοι για τα χθεσινά γεγονότα ενώ παράλληλα ζητούν και την οριστική αναβολή του αγώνα μέχρι νεωτέρας.

Οι πιέσεις από όλες τις πλευρές προς την CONMEBOL είναι πολλές και σίγουρα θα δυσκολευτεί να βρει τη σωστή στιγμή για να γίνει το παιχνίδι το οποίο για πολλούς λόγους ΠΡΕΠΕΙ να διεξαχθεί.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Μπόκα Τζούνιορς
Exit mobile version