ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Χτύπησε στο τέλος ο Τάισον και τέζα η Χόφενχαϊμ (vid)

Σε ένα παιχνίδι που είχε 5 γκολ, 2 δοκάρια και αμέτρητες χαμένες ευκαιρίες, η Σαχτάρ ήταν αυτή που χαμογέλασε, καθώς με ένα γκολ του Τάισον στις καθυστερήσεις (90+2') πέρασε με 3-2 από την έδρα της αξιόμαχης Χόφενχαϊμ. Με 10 παίκτες αγωνίστηκαν για πάνω από μισή ώρα οι γηπεδούχοι.

Χτύπησε στο τέλος ο Τάισον και τέζα η Χόφενχαϊμ (vid)

Με ένα διπλό τεράστιας σημασίας αποχώρησε η Σαχτάρ από τη Γερμανία. Η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα με γκολ του Τάισον στο 90+2′ κατάφερε μετά από ένα τρομερό ματς από άποψη θεάματος να επικρατήσει με 3-2 της Χόφενχαϊμ.

Ο Βραζιλιάνος (2 γκολ, 1 ασίστ) και ο Ισμαΐλι (1 γκολ, 1 ασίστ) ξεχώρισαν από τους Ουκρανούς, ενώ οι γηπεδούχοι μπορεί να επέστρεψαν από το αρχικό 0-2, αλλά τους στοίχισε τελικά η αποβολή του Ζάλαϊ στο 60′.

Η μεγαλύτερη ιστορία του πρώτου ημιχρόνου γράφτηκε στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αποκτήσουν προβάδισμα δύο τερμάτων μέσα σε μόλις σε 100 δευτερόλεπτα. Στο 14′ ο Τάισον με ωραία πάσα βρήκε τον Ισμαΐλι μέσα στην περιοχή και αυτός με τη βοήθεια της τύχης έκανε το 0-1. Στο 15′ ο δημιουργός του πρώτου γκολ, Τάισον, έγινε σκόρερ, καθώς μετά από μπαλιά του Μοράες, βγήκε στην πλάτη της άμυνας των Γερμανών και πλάσαρε εύστοχα για το 0-2. Δύο λεπτά αργότερα, όμως, οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο ματς. Ο Μπελφοντίλ με εξαιρετική μπαλιά σημάδεψε τον Κράμαριτς και αυτός δεν είχε κανένα πρόβλημα να κρεμάσει τον Πιατόφ με πολύ ωραία λόμπα, σημειώνοντας το 1-2.

Στο 29′ ο Κρβίτσοφ έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία, καθώς το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Μπάουμαν. Στο 40′ η Χόφενχαϊμ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια. Μετά από γύρισμα του Καντεράμπεκ, οι αμυντικοί της Σαχτάρ δεν κατάφεραν να διώξουν τη μπάλα και ο Ζούμπερ με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 2-2.

Λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο. Πιο συγκεκριμένα, ο Άνταμ Ζάλαϊ δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε 2 λεπτά (58′-60′) και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Αυτό δεν φάνηκε να επηρεάζει καθόλου τους παίκτες του Νάιγκελσμαν, οι οποίοι είχαν πάρει για τα καλά το πάνω χέρι στο παιχνίδι. Ο Κράμαριτς σπατάλησε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 67′ και στο 71′, καθώς και τα δύο σουτ που έκανε πέρασαν λίγο άουτ, ενώ στο ενδιάμεσο (70′) το σουτ του Ζούμπερ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Πιάτοφ.

Στο 79′ το σουτ του Σούλτζ έφυγε μόλις άουτ, ενώ παρόμοια κατάληξη είχε και το σουτ του Νέλσον μετά από δύο λεπτά. Έκτοτε, οι γηπεδούχοι φάνηκε να ξεμένουν από δυνάμεις και οπισθοχώρησαν. Στο 82′ ήρθε το πρώτο καμπανάκι από τα πόδια του Τάισον, με την προσπάθειά του να μην βρίσκει στόχο. Με τη συμπλήρωση 90 λεπτών το δεύτερο καμπανάκι ήχησε ακόμα πιο δυνατά, καθώς το τρομερό σουτ του Ισμαΐλι τράνταξε το δοκάρι του Μπάουμαν. Τελικά, το τρίτο καμπανάκι ήταν και το φαρμακερό. Οι δύο σκόρερ των Ουκρανών, Ισμαΐλι και Τάισον συνεργάστηκαν και ο τελευταίος πέτυχε το γκολ της νίκης στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ