Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προκαλεί ο πρόεδρος της Ρίβερ: «Αν είστε καλύτεροι, ελάτε να μας κερδίσετε»
Ρίβερ Πλέιτ

Προκαλεί ο πρόεδρος της Ρίβερ: «Αν είστε καλύτεροι, ελάτε να μας κερδίσετε»

Η Ρίβερ Πλέιτ εμμένει στην απόφαση της να πραγματοποιηθεί στην έδρα της ο επαναληπτικός με την Μπόκα!

28.11.2018 | 16:04

Όλοι περιμένουν με ανυπομονησία την δεύτερη αναμέτρηση της Ρίβερ Πλέιτ με την Μπόκα, η οποία όπως δήλωσαν οι άνθρωποι της διοργανώτρια αρχής θα γίνει εκτός Αργεντινής!

Ωστόσο ο πρόεδρος της Ρίβερ είναι ξεκάθαρα ενάντια σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και προκαλεί την Μπόκα, τονίζοντας πως οι αντίπαλοι απλώς δεν πιστεύουν στην νίκη και αυτός είναι ο λόγος που έχει πάρει τέτοια έκταση το θέμα, δηλώνοντας παράλληλα πως πρέπει να τελειώσει άμεσα αυτή η… ηλίθια συζήτηση!

«Πρέπει να επικρατήσει η λογική, εμείς δεχτήκαμε να υπάρχει αναβολή της αναμέτρησης. Δεν θέλαμε να έχουμε τέτοιου είδους προβάδισμα, ήταν ένα λάθος της ασφάλειας και είναι παράλογο να κατηγορεί κανείς την Ρίβερ. Είναι ξεκάθαρο πως οι αντίπαλοι δεν ήθελαν να αγωνιστούν. Αν είναι καλύτεροι να έρθουν να μας αντιμετωπίσουν. Μπορούν να το κάνουν, δεν είμαστε και τόσο καλύτεροι. Πρέπει να σταματήσει γρήγορα αυτή η ηλιθιότητα, μας βλέπουν σε όλο τον κόσμο», ανέφερε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ρίβερ Πλέιτ
Exit mobile version