Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Υπερασπίστηκε το ξέσπασμα Μουρίνιο ο Μπερμπάτοφ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Υπερασπίστηκε το ξέσπασμα Μουρίνιο ο Μπερμπάτοφ

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ υπερασπίστηκε το ξέσπασμα του Ζοσέ Μουρίνιο μετά το γκολ του Φελαϊνί απέναντι στη Γιούνγκ Μπόις, εξηγώντας πως κι εκείνος ξύπνησε τα παιδιά του με τις φωνές του!

30.11.2018 | 15:51

Η αντίδραση του Ζοσέ Μουρίνιο να πετάξει τα μπουκάλια μετά το νικητήριο γκολ του Φελαϊνί κόντρα στη Γιούνγκ Μπόις έκανε το γύρο του κόσμου.

Ο Πορτογάλος είναι δεδομένο ότι δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ υπερασπίστηκε το ξέσπασμα του αυτό.

«Όταν ο Μουρίνιο πέταξε τα νερά, κατάλαβα ότι επρόκειτο για μια κίνηση ανακούφισης, αφού του έφυγε όλη η πίεση και το στρες. Εγώ τον καταλαβαίνω απόλυτα. Τα παιδιά μου κοιμούνταν στο σπίτι κι εγώ πετάχτηκα πάνω και πανηγύριζα.

Ήρθε η γυναίκα μου και φώναζε “είσαι τρελός;”. Έπρεπε όμως να το κάνω γιατί είχα άγχος και ξέσπασα για την ομάδα. Οπότε καταλαβαίνω την κίνηση του Μουρίνιο. Δείχνει ότι έχει… φλόγα μέσα του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος Βούλγαρος επιθετικός.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version