ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

Με τέτοιον Γκνάμπρι, πως να χάσει; (vid)

Με τον Σερτζ Γκνάμπρι να βρίσκει δίχτυα 2 φορές, η Μπάγερν πέρασε με 2-1 από την έδρα της Βέρντερ Βρέμης και επέστρεψε μετά από ένα μήνα στις νίκες στην Μπουντεσλίγκα. Τραυματίας αποχώρησε ο Ριμπερί, επέστρεψε στη δράση ο Κομάν.

Με τέτοιον Γκνάμπρι, πως να χάσει; (vid)

Ο Σερτζ Γκναμπρί αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να βοηθήσει την Μπάγερν να χαμογελάσει ξανά. Ο Γερμανός επιθετικός βρήκε δίχτυα δύο φορές και οι Βαυαροί επικράτησαν εκτός έδρας με 2-1 της Βέρντερ Βρέμης. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας του Νίκο Κόβατς στο γερμανικό πρωτάθλημα μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυναμικά το παιχνίδι και απείλησαν μόλις στο 7ο λεπτό. Ο Λεβαντόφσκι τροφοδοτήθηκε ωραία μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε κόρνερ από παρέμβαση του Παβλένκα. Στο 15′ ο Κίμιχ προσπάθησε να σκοράρει, χωρίς όμως επιτυχία, καθώς η προσπάθειά του πέρασε λίγο άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ. Στο 20′ ο Κίμιχ βρήκε εξαιρετικά τον Γκνάμπρι στην περιοχή και αυτός με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Παβλένκα για το 0-1. Στο 26′ ο Μίλερ σπατάλησε μία ακόμα ευκαιρία, με την κεφαλιά του να φεύγει πολύ άουτ. Τότε ήταν σειρά της Βέρντερ να βγει μπροστά. Στο 28′ ο Σαχίν βρέθηκε απέναντι από τον Νόιερ, αλλά το πλασέ του σταμάτησε στον Γερμανό κίπερ. Μετά από πέντε λεπτά, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. Ο Κρούζε έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Οσάκο πήδηξε ψηλότερα από όλους και έκανε με κεφαλιά το 1-1. Στο 38′ ο Ριμπερί τραυματίστηκε και έδωσε την θέση του στον Κίνγκσλεϊ Κομάν, που επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από 2,5 μήνες.

Λίγα λεπτά μετά το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι “Ερυθρόλευκοι” πήραν ξανά το προβάδισμα. Στο 50′ ο Μίλερ μπήκε στην περιοχή από δεξιά και γύρισε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον Γκνάμπρι, που διπλασίασε τόσο τα δικά του γκολ, όσο και της ομάδας του. Πέντε λεπτά αργότερα ο Παβλένκα απέκρουσε το σουτ του Κομάν, ενώ στο 74′ η προσπάθεια του Αλάμπα έφυγε λίγο άουτ. Στο 77′ οι γηπεδούχοι έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για να φέρουν ξανά το ματς στα ίσια, καθώς ο Νόιερ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Κρούζε και παραχώρησε κόρνερ. Στις καθυστερήσεις η Βέρντερ έμεινε με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μοϊσάντερ.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Μπάγερν ανέβηκε στις τρίτη θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, ενώ η Βέρντερ παρέμεινε 8η με 18, μετά από 13 αγωνιστικές στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ