ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

«Σβηστά» η Μπαρτσελόνα! (vids)

Η Μπαρτσελόνα δεν έπεισε με την απόδοση της, αλλά πήρε μια «επαγγελματική» νίκη κόντρα στη Βιγιαρεάλ (2-0) και ανέβηκε για την ώρα στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν!

«Σβηστά» η Μπαρτσελόνα! (vids)

Μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ωστόσο η Μπαρτσελόνα έπαιξε όσο χρειάστηκε για να πάρει το τρίποντο κόντρα στη Βιγιαρεάλ (2-0). Πικέ και Αλένια τα γκολ των «μπλαουγκράνα», που ανέβηκαν στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν και περιμένουν το παιχνίδι της Σεβίλλης στην έδρα της Αλαβές (2/12, 21:45) για να δουν αν θα παραμείνουν εκεί και μετά το τέλος της αγωνιστικής.

Μονόπλευρο πρώτο μέρος

Οι «μπλαουγκράνα» πίεσαν με το… καλημέρα και στο 8′ χρειάστηκε η επέμβαση του Ασένσιο σε δυνατό σουτ του Μέσι, ενώ εννέα λεπτά αργότερα το πλασέ του Ράκιτιτς πέρασε λίγο άουτ.

Η Μπαρτσελόνα έψαχνε το γκολ και έφτασε κοντά στο 32′, με τον Άλβαρο να βάζει τελευταία στιγμή την κόντρα στον Ντεμπελέ. Ο Γάλλος, ωστόσο, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και τέσσερα λεπτά έκανε μια εκπληκτική σέντρα για τον Πικέ, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0!

Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ, όμως ο Ασένσιο είπε «όχι» σε σουτ στην κίνηση του Μέσι από το πρώτο δοκάρι.

Το 1-0 έμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου 45λέπτου, με την Μπαρτσελόνα να κυριαρχεί πλήρως στον αγωνιστικό χώρο και τη Βιγιαρεάλ να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο.

«Κλείδωσε» τη νίκη στο τέλος

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο, με τους «μπλαουγκράνα» να πιέζουν ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους και στο 47′ να φτάνουν ξανά κοντά στο γκολ, με τον Ασένσιο να διώχνει με υπερένταση τη σέντρα-σουτ του Μέσι.

Ο ρυθμός έπεσε αρκετά μετά το 55′, με τη Βιγιαρεάλ να ισορροπεί την αναμέτρηση, χωρίς να μπορεί να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Τερ Στέγκεν. Στο 78′ ο Κουτίνιο δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να βρει στόχο.

Εντέλει, οι γηπεδούχοι βρήκαν και το δεύτερο γκολ που τόσο έψαχναν στο 87′. Ο Μέσι έβγαλε μια εξαιρετική κάθετη πάσα στον Αλένια, που τελείωσε με υπέροχο τρόπο τη φάση, «κλειδώνοντας» τη νίκη για την Μπαρτσελόνα!

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λενγκλέ, Άλμπα , Ράκιτιτς, Βιδάλ (70′ Αλένια), Μπουσκέτς, Κουτίνιο (80′ Μάλκομ), Μέσι, Ντεμπελέ.

Βιγιαρεάλ (Χαβιέ Καγιέχα): Ασένσιο, Γκασπάρ, Ρουίθ, Άλβαρο, Αλφόνσο, Τριγκέρος (67′ Μπάκα), Καθόρλα (88′ Ράμπα), Κάσερες, Τσουκβουέζε, Φορνάλς, Μορένο (79′ Εκαμπί).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ