Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκριεζμάν: «Τελικά πιο σημαντικό το Τσάμπιονς Λιγκ από το Μουντιάλ»
Ισπανία

Γκριεζμάν: «Τελικά πιο σημαντικό το Τσάμπιονς Λιγκ από το Μουντιάλ»

Την πικρία του για τον τρόπο που αξιολογήθηκε ο νικητής της Χρυσής Μπάλας, Λούκα Μόντριτς εξέφρασε ο Αντουάν Γκριεζμάν, με τον Γάλλο να προβαίνει στις παρακάτω δηλώσεις πριν την απονομή.

04.12.2018 | 11:31

Η περσινή σεζόν για τον Αντουάν Γκριεζμάν ολοκληρώθηκε με μαγικό τρόπο. Η κατάκτηση του Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας από την Γαλλία ήρθε ως επιστέγασμα μιας εκπληκτικής φουρνιάς για τους «Τρικολόρ». Ο 27χρονος επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης έχοντας αυτή την εξέλιξη στο μυαλό του θα περίμενε διαφορετική αξιολόγηση από τους ιθύνοντες της Χρυσής Μπάλας αναδεικνύοντας νικητή είτε τον ίδιο είτε κάποιον από τους συμπαίκτες του.

Η πικρία του Αντουάν Γκριεζμάν μάλιστα δεν κρύφτηκε στην χθεσινοβραδυνή εκδήλωση στο Παρίσι. Ο έμπειρος επιθετικός στις δηλώσεις του πριν ξεκινήσει η διαδικασία για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή «φωτογράφησε» τον πρώτο κάνοντας σαφές πως οι αρμόδιοι θα έπρεπε να ξεχωρίζουν καλύτερα επίτευγμα με επίτευγμα.

«Είναι μια νύχτα πολύ καλή και θέλω να την απολαύσω. Πάμε να δούμε την ψηφοφορία, είναι κρίμα που δεν βρίσκονται όλοι εδώ, αλλά για μένα είναι σημαντικό. Θα ήταν κρίμα να μην κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα ένας Γάλλος. Ίσως το Champions League να είναι πιο σημαντικό από ένα Μουντιάλ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκριεζμάν κατά την είσοδό του στο Grand Palais.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version