Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ξέσπασε η αδερφή του Κριστιάνο: «Αυτός ήταν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο»!
Γιουβέντους

Ξέσπασε η αδερφή του Κριστιάνο: «Αυτός ήταν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο»!

Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Έλμα Αβέιρο, ξέσπασε στο Instagram, τονίζοντας ότι η μαφία και όσοι αγαπάνε μόνο τα λεφτά φταίνε που δεν πήρε ο αδερφός της τη Χρυσή Μπάλα!

04.12.2018 | 13:17

Απίστευτο ξέσπασμα της αδερφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Instagram! Η Έλμα Αβέιρο έκανε λόγο για άδικη κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Λούκας Μόντριτς και τόνισε ότι η μαφία (!) και όσοι αγαπούν μόνο το χρήμα ευθύνονται που ο αδερφός της δεν κατέκτησε το βραβείο.

«Δυστυχώς, αυτή είναι η σαπίλα του κόσμου μας, ανάμεσα στη μαφία και όσους αγαπούν μόνο το χρήμα. Ωστόσο, πολύ άνθρωποι μεταξύ τους κι εγώ θα δούμε πολλά περισσότερα, κυρίως δικαιοσύνη. Η δύναμη του Θεού είναι μεγαλύτερη από αυτή τη σαπίλα. Ο Θεός μπορεί να πάρει το χρόνο του, αλλά δεν ξεχνάει ποτέ», ανέφερε στο μήνυμα της στο Instagram.

Από την άλλη, η έτερη αδερφή του Κριστιάνο, Κάτια Αβέιρο, ήταν λιγότερο προκλητική τονίζοντας: «Ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Για όλους όσους καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο είναι ξεκάθαρο. Ανησυχώ για το μέλλουν του ποδοσφαίρου».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version