Εξετάζει Τσίμιροτ η Ρόμα | Sportsking.gr

Εξετάζει Τσίμιροτ η Ρόμα

Η διοίκηση της Ρόμα σκέφτεται σοβαρά την απόκτηση του Γόικο Τσίμιροτ από την Σταντάρ Λιέγης με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ να εμφανίζεται θετικός.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, Μόντσι, θα ταξιδέψει στο Βέλγιο για να τσεκάρει δύο μέσους της Σταντάρ Λιέγης, τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ, Γκόικο Τσίμιροτ και τον Ραζβάν Μάριν.

Οπως προκύπτει από ιταλικά ρεπορτάζ, η Ρόμα θα βγει στη μεταγραφική του Ιανουαρίου για να αποκτήσει μέσους και ο Μόντσι θα κάνει ταξίδι στο Βέλγιο για να παρακολουθήσει δύο παίκτες της Σταντάρ Λιέγης. Ο Ισπανός παράγοντας των Giallorossi πούλησε το ίδιο καλοκαίρι Ναϊνγκολάν και Στρούτμαν και αφού οι Παστόρε, Κριστάντε και Ν’ Ζονζί δεν έχουν βοηθήσει να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, υπάρχουν περιπτώσεις που εξετάζονται για ενίσχυση τον χειμώνα.

Δύο από αυτούς τους παίκτες ανήκουν στην Σταντάρ Λιέγης και ο ένας είναι ο 25χρονος Βόσνιος, Γκόικο Τσίμιροτ, που είχε 3ετή θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο άλλος είναι ο 22χρονος Ρουμάνος, Ραζβάν Μάριν. Ο τελευταίος, σε 81 ματς με την Σταντάρ έχει απολογισμό 9 γκολ και 17 ασίστ.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.