Μπαλοτέλι: «Οι οπαδοί της Μίλαν δεν με σεβάστηκαν, αλλά τους έχω στην καρδιά μου» | Sportsking.gr

Μπαλοτέλι: «Οι οπαδοί της Μίλαν δεν με σεβάστηκαν, αλλά τους έχω στην καρδιά μου»

Ο Μάριο Μπαλοτέλι κατηγόρησε τους οπαδούς της Μίλαν για έλλειψη σεβασμού, ωστόσο τόνισε ότι οι «ροσσονέρι» θα είναι για πάντα στην καρδιά του.

Ο ενάμισης χρόνος που πέρασε στη Μίλαν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως η καλύτερη περίοδος στην καριέρα του. Ο Μάριο Μπαλοτέλι, περί ου ο λόγος, δεν έκρυψε και ποτέ τα αισθήματα αγάπης που τρέφει για τους «ροσσονέρι».

Δεν τον σεβάστηκαν, αλλά τους αγαπά

Παρόλα αυτά, ο νυν επιθετικός της Νις έχει μια πικρία από τον καιρό του στη Μίλαν. Όπως έγραψε στο Instagram του, οι οπαδοί των Μιλανέζων δεν τον σεβάστηκαν όταν αγωνιζόταν στον σύλλογο. Παράλληλα κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στους «ροσσονέρι» αν και θα τους έχει για πάντα στην καρδιά του.

«Είναι ωραίο να ακούω τόσους πολλούς οπαδούς της Μίλαν, στους οποίους δεν θα άρεσε μια – όχι και τόσο πιθανή – επιστροφή μου στην ομάδα. Αλλά είναι εντάξει. Μια μέρα είσαι χρήσιμος, την άλλη όχι. Το πιο σημαντικό είναι να μη νιώθεις τύψεις. Δεν έχω σχέδια να φύγω από την ομάδα μου αυτή τη στιγμή. Απλά έγραψα αυτό για να δείξω την έλλειψη σεβασμού και την έλλειψη αναγνώρισης των συγκεκριμένων οπαδών που θα είναι για πάντα στην καρδιά μου», ανέφερε σε Insta story o Μπαλοτέλι.

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.