ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπαρτσελόνα

“Καθάρισαν” οι… “ξεχασμένοι” (vid)

Με τους Ντένις Σουάρεθ (2), Μάλκομ και Μουνίρ να σκοράρουν, η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 4-1 της Λεονέσα και τσέκαρε το εισιτήριο της πρόκρισης στους "16" του Κόπα Ντελ Ρέι.

“Καθάρισαν” οι… “ξεχασμένοι” (vid)

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν πρέπει να μετάνιωσε που έβαλε τους αναπληρωματικούς κόντρα στη Λεονέσα. Η Μπαρτσελόνα σκόρπισε με 4-1 την ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας, έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Ντένις Σουάρεθ (2 γκολ) και Ιβάν Ράκιτιτς (2 ασίστ), ενώ βρήκαν δίχτυα και οι Μάλκομ και Μουνίρ. Έτσι οι “Μπλαουγκράνα” με συνολικό σκορ 5-1 θα βρίσκονται στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ισπανίας.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν για τους φιλοξενούμενους. Στο 7ο λεπτό ο Μαντσέμπο προσπάθησε να νικήσει τον Σίλεσεν, αλλά ο Ολλανδός κίπερ ήταν σε ετοιμότητα και τον σταμάτησε. Στο 18′ οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ. Ο Ράκιτιτς βρήκε τον Μουνίρ κι αυτός μετά από ωραία περιστροφή έκανε το 1-0 με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Ντένις Σουάρεθ με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα των “Μπλαουγκράνα”. Στο 29′ ο Ράκιτιτς προσπάθησε να βρει δίχτυα, αλλά ο Παλάτσι τον σταμάτησε και στο 43′ μετά από σέντρα του Κροάτη, ο Μάλκομ με κεφαλιά έκανε το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα έριξε ταχύτητα και η Λεονέσα κατάφερε να μειώσει. Στο 54′ ο Αλμπιζούα δοκίμασε το πόδι του από μακριά, ο Σίλεσεν με ασθενή επέμβαση έστειλε την μπάλα στον Ορτίθ κι αυτός την γύρισε στον Σένε που δεν είχε πρόβλημα να την σπρώξει στο άδειο τέρμα για το 3-1. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 70′. Ο Πουίγκ βρήκε κάθετα τον Ντένις Σουάρεθ κι αυτός με ωραίο πλασέ έγραψε το τελικό 4-1.

Οι καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ