Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Ο Μουρίνιο είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη Γιουνάιτεντ”
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

“Ο Μουρίνιο είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη Γιουνάιτεντ”

Καμία πρόθεση δεν έχει ο Ζοζέ Μουρίνιο να αφήσει το "Ολντ Τραφορντ" και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως δήλωσε ο μάνατζερ του Πορτογάλου, Ζορζέ Μέντες.

07.12.2018 | 18:57

Η θητεία του Ζοζέ Μουρίνιο στο Μάντσεστερ και τη Γιουνάιτεντ έχει περάσει από σαράντα κύματα. Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τον Πορτογάλο τεχνικό να μην έχει καλές σχέσεις με τους παίκτες του και να έχει χάσει τον έλεγχο στα αποδυτήρια. Επίσης, το γεγονός πως οι “Κόκκινοι Διάβολοι” πραγματοποιούν μέτρια σεζόν έχει δημιουργήσει πολλά δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί.

Παρόλα αυτά, τα πράγματα είναι πάρα πολύ διαφορετικά. Ο μάνατζερ του “Special One”, Ζορζέ Μέντες μίλησε στα αγγλικά ΜΜΕ, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα θέμα απομάκρυνσης του έμπειρου τεχνικού από τον “κόκκινο” πάγκο. Το αντίθετο μάλιστα. Ο γνωστός ατζέντης ισχυρίστηκε πως ο Μουρίνιο θα τιμήσει το συμβόλαιό του και πως είναι απόλυτα αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του μεγαλοατζέντη:

“Υπάρχουν πολλές φήμες που θέλουν τον Ζοζέ Μουρίνιο να φεύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι τελείως αναληθείς. Ο Ζοζέ είναι πολύ χαρούμενος στην ομάδα και η ομάδα είναι πολύ χαρούμενη με αυτόν. Έχει ένα μεγάλο συμβόλαιο με την Μάντσεστερ και είναι πλήρως αφοσιωμένος στην ομάδα για να χτίσει ένα σταθερό σύνολο.”

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version