ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λίβερπουλ: Τελειώνει τον Σαλάχ, πλουτίζει από τους Σαουδάραβες
Πώς η Αθλητική Ψυχολογία Συγκρίνεται με τη Συμπεριφορά στα Διαδικτυακά Καζίνο
O αγωνιστικός κατήφορος του – κάποτε εξαιρετικού – Τίμο Βέρνερ
Η ενδεκάδα της Άρσεναλ κόντρα στην Άστον Βίλα
«Η Ρεάλ Μαδρίτης βλέπει στον Μουζακίτη τον νέο Μόντριτς»
Η επιθυμία του Γκουαρντιόλα για νικητή στο Mundial2026
Το Λονδίνο καλεί τον αναγεννημένο Μάρκους Ράσφορντ
Το στοιχειωμένο ρεκόρ που κυνηγά ο Μπαπέ στο Mundial2026
H νέα μεταγραφική υπέρβαση που ετοιμάζει η Λίβερπουλ
Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι φτιαγμένος για τη La Liga (vid)
«Ύμνοι» Μπόρζες για Ιωαννίδη: «Παράδειγμα για τους συμπαίκτες του»
Το ακραίο ποσό που κοστολογεί η Νότιγχαμ τον Έλιοτ Άντερσον
Ο Κέιν φέρνει τον πιο hot στόπερ στη Μπάγερν Μονάχου
Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Όλοι οι όμιλοι και τα ματς! (pics)
Άρσεναλ: Εντολή Αρτέτα για μεταγραφή 50 εκατ. ευρώ από… Γαλλία
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λίβερπουλ

Κλοπ: “Έτοιμος να παίξει ο Μανέ με τη Νάπολι”

Κανονικά υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σάντιο Μανέ ο Γιούργκεν Κλοπ ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης κόντρα στη Νάπολι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Κλοπ: “Έτοιμος να παίξει ο Μανέ με τη Νάπολι”

Τις τελευταίες μέρες ο Σάντιο Μανέ αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Σενεγαλέζος να μην αγωνιστεί στο ματς με την Μπέρνλι, ενώ δεν ξεκίνησε βασικός κόντρα στην Μπόρνμουθ. Μάλιστα, υπήρχαν αμφιβολίες για το κατά πόσο θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στη Νάπολι.

Τελικά, αυτό το θεματάκι δεν ήταν αρκετό για να τον κρατήσει έξω από το ματς – τελικό κόντρα στη Νάπολι (11/12, 22:00). Όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα ο Γιούργκεν Κλοπ, ο 26χρονος εξτρέμ είναι καλά και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στον αγώνα που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του έμπειρου κόουτς:

“Ο Σάντιο είναι φανερό πως μπορεί να αντιμετωπίσει τον πόνο. Φάνηκε και στο ματς με την Μπόρνμουθ. Είναι πολύ καλό που μπορούμε να υπολογίζουμε σε αυτόν. Έχουμε ακόμα δύο προπονήσεις, θα προπονηθούμε και αύριο το πρωί. Θα κάνουμε και συνάντηση. Στην ομάδα δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό μετά το ματς με την Μπόρνμουθ.”

Τη φετινή σεζόν ο Μανέ έχει σκοράρει 7 φορές και έχει μοιράσει 3 ασίστ σε 20 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ