ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Superclasico με… Κιντερ(ο) έκπληξη

Με τον Χουάν Κιντέρο να αποδεικνύεται ως παίκτης κλειδί του superclasico η Ρίβερ Πλέιτ πέτυχε την απόλυτη ανατροπή νικώντας με 3-1 την Μπόκα Τζούνιορς κατακτώντας το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Superclasico με… Κιντερ(ο) έκπληξη

Ο μεγάλος τελικός της νότιας Αμερικής αφού πέρασε από χίλια κύματα τελικά έλαβε χώρα σε Ισπανικό έδαφος και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης, στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.  Η ρεβάνς του 2-2 που είχε γίνει στην έδρα της Μπόκα θα διεξαχθεί σε Ευρωπαϊκό έδαφος αφού οι συνθήκες δεν επέτρεψαν να γίνει το ματς στην Αργεντινή και συγκεκριμένα στην έδρα της Ρίβερ.

Στο πρώτος μέρος του αγώνα η Ρίβερ είχε το πάνω χέρι, τουλάχιστον στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού αν και οι δύο ομάδες είχαν δώσει ιδιαίτερη βάση στην άμυνά τους, πράγμα σπάνιο για Λατινοαμερικάνικο αγώνα. Η Μπόκα Τζούνιορς προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως από τα στημένα ή από αντεπιθέσεις και έτσι κατάφερε να γίνει αποτελεσματική. Σε μία ανύποπτη φάση και μετά από υποδειγματική αντεπίθεση της Μπόκα η μπάλα φτάνει στον Μπενεντέντο ο οποίος τσίμπησε πανέμορφα τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή και έκανε το πλασέ για να ανοίξει το σκορ.

https://twitter.com/hallofplaymakes/status/1071863447929962496

Στο δεύτερο μέρος η Ρίβερ μπήκε αποφασισμένη έπαιξε πιο επιθετικά και πιο οργανωμένα και κατάφερε να βάλει το γκολ της ισοφάρισης με ένα πανέμορφο γκολ  καθώς οι παίκτες της έκρυψαν τη μπάλα από τα δεξιά, έγινε η τελική πάσα προς τον Πράτο ο οποίος και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1 για την ομάδα του.

https://twitter.com/BOCARIVER8/status/1071873400430301184

Ο αγώνας βέβαια ως γνήσιο superclasico δεν ήταν δυνατόν να κριθεί στην κανονική διάρκεια γι αυτό και οι δύο ομάδες πήγαν στη παράταση. H Μπόκα μπήκε πολύ δυνατά σε ένα παιχνίδι που ο ρέφερι της αναμέτρησης άφηνε τα μαρκαρίσματα χωρίς να σφυρίζει συνεχώς. Στο μαρκάρισμα όμως του Μπάριος στον Παλάσιος δεν χαρίστηκε και έτσι έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την Μπόκα με δέκα παίκτες.

Η Ρίβερ όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και όντας καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού με την  αριθμητική υπεροχή στην παράταση πέτυχε την ολική ανατροπή.   Η μπάλα έφτασε εκτός περιοχής στον Κιντέρο που έπιασε ένα πανέμορφο σουτ με το αριστερό με το οποίο έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα της ομάδας του.  Στα τελευταία λεπτά μάλιστα το παιχνίδι πήρε τραγικές διαστάσεις με την Μπόκα να χάνει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη ενώ είχε και δοκάρι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τον Τέβες να σουτάρει και τη μπάλα να βρίσκει στο δεξί δοκάρι του Αρμάνι.

https://www.youtube.com/watch?v=5OtGsNmwU3I

Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε ο Μαρτίνεθ όταν ο Αρμένι βγήκε με τις γροθιές και έδιωξε το κόρνερ με τη μπάλα να πηγαίνει στον Κιντέρο ο οποίος έδωσε την πάσα προς τον Πίτο Μαρτίνεθ που έφυγε μόνος του προς το τέρμα της Μπόκα και έκανε πανεύκολα το 3-1.

https://www.youtube.com/watch?v=-t80sdIuXT8

Οι παίκτες της Ρίβερ με την κούπα:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ