ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Αδιάφοροι; Οι Γερμανοί δεν ξέρουν από τέτοια (vid)

Λάτσιο και Άιντραχτ πριν την σέντρα είχαν εξασφαλισμένη την πρόκριση, όμως οι Γερμανοί δεν σταματούν να διψούν για νίκες, φεύγοντας με το διπλό από την Ρώμη.

Αδιάφοροι; Οι Γερμανοί δεν ξέρουν από τέτοια (vid)

Η Άιντραχτ φέτος είναι ικανή για μεγάλα πράγματα. Στην Ιταλία Λάτσιο και Άιντραχτ παρατάχθηκαν αδιάφορες όμως οι Γερμανοί δεν καταλαβαίνουν από αυτά και με νίκη 2-1 ολοκλήρωσαν πανηγυρικά τον όμιλό τους αήττητοι. Το τέρμα του Κορέα στο 56′ βρήκε δύο απαντήσεις από τους Γερμανούς, με τους Γκασίνοβιτς και Χάλερ να αντιστρέφουν την κατάσταση χαρίζοντας στην ομάδα τους την νίκη.

Πριν μερικούς μήνες, την ώρα της κλήρωσης άπαντες περίμεναν πως Λάτσιο και Άιντραχτ την 6η αγωνιστική θα πάλευαν για το ποια ομάδα θα ακολουθούσε την Μαρσέιγ στην επόμενη φάση του θεσμού. Οι Γάλλοι τελικά δεν έπεισαν στο ελάχιστο πως θα μπορούσαν να σταθούν στο ύψος των προσδοκιών, αποτέλεσμα αυτού οι δύο αποψινοί μονομάχοι να καθαρίζουν σχετικά εύκολα την πρόκριση.

Η σημερινή αναμέτρηση επιφύλασσε αρκετές αλλαγές και για τις δύο ομάδες, με τους δύο προπονητές να δοκιμάζουν σχήματα και παίκτες που δεν πήραν πολλά λεπτά συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια της διοργάνωσης.

Παιχνίδι ενός ημιχρόνου στο Ολίμπικο

Στο πρώτος μέρος οι δύο ομάδες δεν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους προκαλώντας δυσφορία σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο. Το αδιάφορο του πράγματος έφερε χαλαρότητα με την Λάτσιο να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι χωρίς βέβαια η ίδια με τη σειρά της να έχει προκαλέσει κινδύνους.

Στην επανάληψη τα πράγματα κύλησαν τελείως διαφορετικά. Η αρχή έγινε το τέρμα των «Λατσιάλι»! Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 56′ να παραβιάσουν την εστία των Γερμανών με δράστη τον Κορέα, με τον ταλαντούχο επιθετικό να κερδίζει το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.

Άπαντες όμως λογάριαζαν χωρίς τους Γερμανούς. Οι φιλοξενούμενοι όντας πίσω στο σκορ ξύπνησαν και μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών κατάφεραν να αντιστρέψουν την κατάσταση. Γκασίνοβιτς και Χάλερ άλλαξαν τα δεδομένα και μετέτρεψαν το σκορ σε 2-1 υπέρ τους, αποτέλεσμα που παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Λάτσιο και Άιντραχτ πέταξαν χεράκι- χεράκι στην επόμενη φάση του θεσμού περιμένοντας πλέον τους αντιπάλους τους στα νοκ άουτ!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ