ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
Η Μίλαν… κλαίει για τον Ζιρού, αλλά «κλείνει» τον ηγέτη της άμυνάς της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Τεσσάρα στο… ρελαντί για την Μπάγερν! (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε έναν υγιεινό... περίπατο στην έδρα του Αννόβερου (4-0) και έπιασε την Γκλάντμπαχ στη δεύτερη θέση της Μπουντεσλίγκα.

Τεσσάρα στο… ρελαντί για την Μπάγερν! (vid)

Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης η Μπάγερν Μονάχου πέρασε άνετα από την έδρα του Αννόβερου (4-0). Οι Βαυαροί «έπιασαν» έτσι την Γκλάνμτπαχ στη δεύτερη θέση της Μπουντεσλίγκα, ωστόσο βρίσκονται στο -6 από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ και με παιχνίδι περισσότερο.

Το «καθάρισε» από το ημίχρονο η Μπάγερν

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη τους τελική. Μόλις στο 2′, ο Κίμιχ εκμεταλλεύθηκε μια αδράνεια στην άμυνα του Αννόβερου και με υπέροχο γυριστό έκανε το 1-0 για τους Βαυαρούς!

Μάλιστα, η Μπάγερν έφτασε πολύ κοντά σε δεύτερο γκολ οκτώ λεπτά αργότερα, όμως η κεφαλιά του Λεβαντόφσκι πέρασε λίγο άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και το ωραίο σουτ του Μίλερ στο 20′. Ο Λεβαντόφσκι ήταν κεφάτος και στο 28′ «άγγιξε» ξανά το γκολ. Ο Κομάν έκανε υπέροχο γύρισμα και ο Πολωνός πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Έσερ απέκρουσε με υπερένταση’.

Ό,τι δεν κατάφερε ο συμπαίκτης του, το πέτυχε μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Αλάμπα. Ο Αυστριακός μπακ εκμεταλλεύθηκε ένα κακό διώξιμο μετά από κόρνερ και με «κεραυνό» έκανε το 2-0, δίνοντας τεράστιο αβαντάζ στην Μπάγερν!

Οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά μετά το 2-0 και λίγο έλειψε να μειώσουν στο 44′. Ο Χαραγκούτσι σέντραρε για τον Βάιβαντ, όμως η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα εκτός εστίας, με το 2-0 να μένει μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους.

Άνετοι κι ωραίοι οι Βαυαροί και στο δεύτερο

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο. Η Μπάγερν πίεζε ασφυκτικά και στο 53′ κατάφερε να βρει και τρίτο τέρμα με τον Γκνάμπρι. Ο Γερμανός εξτρέμ ταλαιπώρησε τους αμυντικούς του Αννόβερου και με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Έσερ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Η ομάδα του Νίκο Κόβατς δεν είχε διάθεση να σταματήσει και στο 57′ ο Μίλερ έστειλε την μπάλα άουτ από κοντά. Πέντε λεπτά αργότερα οι Βαυαροί κατάφεραν να πετύχουν και τέταρτο τέρμα με τον Λεβαντόφσκι. Ο Κίμιχ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Πολωνός φορ στην τρίτη και… φαρμακερή κεφαλιά του βρήκε δίχτυα!

Η Μπάγερν άφησε το πόδι από το «γκάζι» μετά και το 4-0 και έφτασε σε μια άνετη νίκη. Οι Βαυαροί έφτασαν έτσι τους 30 βαθμούς και έπιασαν την Γκλάντμπαχ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο βρίσκονται στο -6 από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ και με ματς περισσότερο . Από την άλλη το Αννόβερο έμεινε στους μόλις 10 βαθμούς και μοιραία βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος.

Αννόβερο (Αντρέ Μπράιτενραϊτερ): Έσερ, Χαραγκούτσι, Βίμερ, Αντόν, Φελίπε (46′ Μάινα), Οστρτσόλεκ, Σβέγκλερ, Γουάλας, Ασάνο (62′ Μουσλίγια), Φούλκρουγκ (73′ Ελέζ), Βάινταντ.

Μπάγερν Μονάχου (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Κίμιχ, Ζούλε, Μπόατενγκ, Αλάμπα (73′ Ραφίνια), Τιάγκο, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι, Μίλερ (79′ Βάγκνερ), Κομάν (73′ Σάντσες), Λεβαντόφσκι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ