ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Διέψευσε τα σενάρια για αμυντικό ο Βαλβέρδε

Τέλος έβαλε ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε όλες τις φήμες που ήθελαν την ομάδα της Μπαρτσελόνα να ετοιμάζει μεταγραφή κεντρικού αμυντικού τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Διέψευσε τα σενάρια για αμυντικό ο Βαλβέρδε

Τη φετινή σεζόν η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στην άμυνά της. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε τον Σαμουέλ Ουμτιτί να τραυματίζεται στο γόνατο με την επιστροφή του να υπολογίζεται το νέο έτος. Ο Τόμας Βερμάελεν είναι πλέον περιορισμένων δυνατοτήτων λόγω των πολλών τραυματισμών που έχει περάσει. Έτσι, οι μόνοι διαθέσιμοι αμυντικοί ήταν οι Ζεράρ Πικέ και Κλεμέντ Λεγκλέ, ενώ κάποιες φορές προωθήθηκαν και παιδιά από την ακαδημία.

Όλα αυτά τα ζητήματα, άρχισαν να δημιουργούν σενάρια που ήθελαν τους “Μπλαουγκράνα” να εξετάζουν περιπτώσεις παικτών για να ενισχυθούν σε αυτή τη θέση. Όμως, ο προπονητής των πρωταθλητών τα διέψευσε. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του ματς με τη Λεβάντε (21:45), ο Βαλβέρδε τόνισε πως θέλει να έχει 4 έτοιμους στόπερ, κάτι που θα γίνει με την επιστροφή του Ουμτιτί. Έτσι, δεν θα γίνει κίνηση για κάποιον σέντερ μπακ, τουλάχιστον τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βάσκος:

“Θέλουμε τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς που να μπορούν να παίξουν. Ο Ουμτιτί θα επανέλθει σιγά σιγά και αυτό είναι πολύ καλό για μας. Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε τέσσερις στόπερ μέχρι το τέλος της σεζόν, παρόλο που οι τρεις είναι αριστεροπόδαροι.

Θα ξέρουμε περισσότερα για την κατάσταση του Ουμτιτί σε λίγο καιρό, αλλά είμαστε Μπαρτσελόνα και θέλουμε μία ομάδα που μπορεί να ανταπεξέλθει. Όπως είπα θα δούμε τι θα γίνει, αλλά είμαι χαρούμενος που προπονώ αυτούς που έχω.”

Τα ονόματα που είχαν ακουστεί

Ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που είχε συνδεθεί με τους “Μπλαουγκράνα” ήταν ο Αντρέας Κρίστενσεν. Ο Δανός αμυντικός δεν απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Μαουρίσιο Σάρι στην Τσέλσι (9 συμμετοχές – 769 λεπτά) και κάποια δημοσιεύματα ήθελαν τους Καταλανούς να ετοιμάζουν πρόταση εξάμηνου δανεισμού στους “Μπλε”.

Μία ακόμη περίπτωση που παιζόταν στο ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα, ήταν ο Ματάις Ντε Λιχτ. Ο 19χρονος στόπερ (26 συμ. – 3 γκολ – 1 ασίστ) παρακολουθείται από αρκετά ευρωπαϊκά μεγαθήρια και αρέσει πολύ στους Ισπανούς. Όμως, δεν είναι πιθανό να κάνουν κάποια επίσημη στον Άγιαξ πριν από το καλοκαίρι.

Δύο ακόμα ονόματα που είχαν δει το φως της δημοσιότητας ήταν αυτά των Βίνσεντ Κομπανί και Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς. Ο Βέλγος στόπερ έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα της Σίτι λόγω τραυματισμών (12 συμ. – 662 λεπτά – 1 ασίστ), ενώ βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Από την άλλη ο Σέρβος αγωνίζεται στη Ζενίτ (26 συμ. – 1 ασίστ) και θα κυκλοφορεί ελεύθερος από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ