ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Home Page

Ένα μήνα εκτός ο Βερμάελεν

Μία καριέρα γεμάτη τραυματισμούς για τον Τόμας Βερμάελεν που δεν τη γλίτωσε ούτε και φέτος αφού μένει για άλλον ένα μήνα εκτός γηπέδων.

Ένα μήνα εκτός ο Βερμάελεν

Μετά τον Σαμουέλ Ουμτιτί, άλλος ένας κεντρικός αμυντικός μπαίνει στα πιτς για την Μπαρτσελόνα, με τον Βέλγο Τόμας Βερμάελεν να τίθεται νοκ άουτ για αρκετό χρονικό διάστημα.

Αν και δεν θα έπρεπε να αποτελεί είδηση, ο Τόμας Βερμάελεν τραυματίστηκε για πολλοστή φορά στην καριέρα του και θα μείνει τουλάχιστον ένα μήνα εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Μπαρτσελόνα.

Συνώνυμο των τραυματισμών ο Βερμάελεν

Ο Βέλγος αμυντικός, του οποίου η καριέρα έχει σημαδευτεί από πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς, υπέστη θλάση στο δεξί πόδι κατά τη χθεσινή (16/12) αναμέτρηση του ισπανικού πρωταθλήματος με τη Λεβάντε, και θα επιστρέψει περίπου στα μέσα Ιανουαρίου.

Ο διεθνής σέντερ μπακ είχε μόλις επιστρέψει από άλλο τραυματισμό, που τον κράτησε ενάμιση μήνα εκτός αγώνων. Χαρακτηριστικό είναι πως έχει προλάβει να αγωνιστεί μόλις σε 6 αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 392’.

Το πρόβλημα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ότι εκτός πλάνων παραμένει και ο Σαμουέλ Ουμτιτί, οπότε ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» καλείται να κάνει αλχημείες για να βρει λύσεις στο κέντρο της άμυνας, όπου απομένουν οι Πικέ και Λενγκλέ. Στο παιχνίδι με τη Λεβάντε, όπου ο Βαλβέρδε επέλεξε σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, μετά την αποχώρηση του Βερμάελεν οπισθοχώρησε στην άμυνα ο Ιβάν Ράκιτιτς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ