Ρεάλ Μαδρίτης

Η Σίτι πάει να “ντριπλάρει” τη Ρεάλ για τον Μπραχίμ Ντίαζ!

Η Μάντσεστερ Σίτι προσπαθεί να αποφύγει τη μεταγραφή του Μπραχίμι Ντίαζ στη Ρεάλ Μαδρίτης, προξενεύοντας τον σε άλλη Ισπανική ομάδα.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει καταφέρει να μαζέψει μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης στις ακαδημίες της. Πόσοι από αυτούς έγιναν σημαντικοί στην πρώτη ομάδα ; Ελάχιστοι. Αυτό τους αναγκάζει να δοκιμάσουν την τύχη τους σε άλλες πολιτείες.

Τελευταίο και πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Τζέιντον Σαντσό που τώρα εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Μια αντίστοιχη περίπτωση ποδοσφαιριστή είναι και ο Ισπανός Μπραχίμι Ντίαζ.

Ο Ισπανός επιθετικός βρέθηκε στους “πολίτες” μετά από εισήγηση του Πεπ Γκουαρντιόλα,αλλά η πολυκοσμία στις θέσεις της επίθεσης δεν του έχει δώσει τη δυνατότητα να παίξει όσο θα ήθελε. Αυτό κάνει τον 19χρονο να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο επαναπατρισμού.

Η Ρεάλ Μαδρίτης και το…προξενείο της Σίτι

Σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η ομάδα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσει τον Ντίαζ. Το συμβόλαιο του νεαρού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και οι “μερένχες” θα επιδιώξουν να τον πάρουν τσάμπα.

Οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι προσπάθησαν να πείσουν τον παίκτη να ανανεώσει,αλλά από τη στιγμή που δεν το κατάφεραν, βάζουν σε εφαρμογή το εναλλακτικό τους πλάνο. Οι πρωταθλητές Αγγλίας φέρονται να έχουν προτείνει τον Ντίαζ στη Ρεάλ Μπέτις έναντι ενός μικρού ποσού για τον Ιανουάριο.

Με αυτόν τον τρόπο ελπίζουν πως θα έχουν ένα κέρδος, καθώς θα αναγκάσουν τη “Βασίλισσα” να δώσει άμεσα χρήματα,σίγουρα περισσότερα από τη Μπέτις, για να μη χάσουν τον 19χρονο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ