ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο CEO της Λεβερκούζεν ξέρει το μέλλον και την επόμενη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο
O Μπούντιμιρ της Οσασούνα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι όλων των εποχών (vid)
Η Mirror «βλέπει» το επόμενο κεφάλαιο του Γιούργκεν Κλοπ
Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στoν «τελικό» με τον Μπαπέ (pic)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ σπρώχνει με τρόπο τον παιχταρά του στη Λίβερπουλ
Όλη η Ευρώπη στα πόδια του όμως αυτός θέλει αυτοκρατορία με Λεβερκούζεν
Η Μπάγερν Μονάχου θέλει ξανά στον πάγκο της τον Νάγκελσμαν!
Η Τσέλσι διέσυρε την Έβερτον, με ιστορική εμφάνιση από τον Κόουλ Πάλμερ! (vid)
Πλησιάζει το τέλος ενός θρύλου: Ο Μίλερ ετοιμάζεται για απόσυρση!
Τσέλσι: Ο Πάλμερ ολοκληρώνει το χατ-τρικ με ιδανικό σκάψιμο – Σκοράρει και ο Τζάκσον! (vids)
Γκολάρα του Πάλμερ, ο οποίος με «δίμπαλο» καθαρίζει την Έβερτον! (vids)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ σκέφτεται να κάνει «πειράματα» στο Κύπελλο!
Προπονητής της Ρεάλ συνεχάρη τον Αλόνσο για το ιστορικό τρόπαιο! (pic)
Η τεχνολογία μίλησε – Ο «υπολογιστής» αποκάλυψε τον πρωταθλητή της Premier League!
Ο Τσάβι… νευρίασε: «Έλεος! Παίζουμε μια πρόκριση, μην ασχολείστε με μένα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Μάρκος Γιορέντε: Ένας…Κρόος από τα σπλάχνα της Ρεάλ!

Ο Μάρκος Γιορέντε αρπάζει από τα μαλλιά τις ευκαιρίες και στη Ρεάλ Μαδρίτης μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον "passing king".

Μάρκος Γιορέντε: Ένας…Κρόος από τα σπλάχνα της Ρεάλ!

Σε ένα κέντρο που δεσπόζουν οι Κασεμίρο, Κρόος και ο Λούκα Μόντριτς, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρει κάποιος χρόνο συμμετοχής. Παίκτες όπως ο Ματέο Κόβασιτς δεν άντεξαν να βρίσκονται στη σκιά των τριών αυτών κυρίων και τελικά άλλαξαν ποδοσφαιρική στέγη.

Ποιος θα μπορούσε να μπει “σφήνα” στην…Αγία τριάδα της Ρεάλ Μαδρίτης ; Μόνο ένα παιδί που έχει βγει από τα σπλάχνα του συλλόγου. Ο Μάρκος Γιορέντε εκμεταλλεύτηκε τον τραυματισμό του Κασεμίρο και όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τον “Βασιλιά της πάσας”.

Η Αλαβές του έδωσε φτερά

Ο Μάρκος Γιορέντε είναι γέννημα θρέμμα παιδί της “Βασίλισσας”. Ο πατέρας του, ο θείος του,αλλά και ο παππούς του έχουν φορέσει την λευκή φανέλα. Το ίδιο ισχύει για τον αδερφό του, Ντιέγκο, που σήμερα αγωνίζεται στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Αφού πέρασε από όλες τις μικρές ομάδες της Ρεάλ, ο Γιορέντε παραχωρήθηκε δανεικός στη Ντεμπορτίβο Αλαβές τη σεζόν 2016-17. Εκείνη τη χρονιά οι Βάσκοι ήταν εξαιρετικοί και έφτασαν μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Ο ίδιος ο Γιορέντε ήταν καταλυτικός στο χώρο του κέντρου.

Μετά από μια σούπερ χρονιά είδε πολλές ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Το ρεπορτάζ της εποχής ανέφερε πως η “Βασίλισσα” απέρριψε περισσότερες από 30 προτάσεις. Οι κακίες γλώσσες έλεγαν πως ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν ήταν μεγάλος θαυμαστής του, κάτι που μπορεί να εξηγηθεί από τις λίγες συμμετοχές του την περασμένη σεζόν.

Απογοήτευση και εκτόξευση από το πουθενά

Ο Τζουλιέν Λοπετέγκι κάθεται στον πάγκο της ομάδας και ο Γιορέντε, που τον γνώριζε καλά από τις μικρές Εθνικές ομάδες, ελπίζει πως θα έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Κασεμίρο, ο Ισπανός τεχνικός προτιμούσε να βάλει τον Κρόος σε ρόλο εξαριού με τραγικά αποτελέσματα.

Όλα τα παραπάνω έκαναν τον 23χρονο να σκέφτεται να αποχωρήσει μια και καλή να αποχωρήσει από τη Ρεάλ για να ψάξει αλλού την τύχη του. Εντελώς αναπάντεχα ο Σαντιάγκο Σολάρι αρχίζει να δίνει χρόνο στον νεαρό και εκείνος τον δικαιώνει.

Στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Ράγιο Βαγεκάνο ο Γιορέντε ήταν απολαυστικός. Ισορροπημένος σε άμυνα και επίθεση με τις πάσες του να είναι σε επίπεδα…Τόνι Κρόος. Συγκεκριμένα είχε 401 πετυχημένες από τις 424 που επιχείρησε σε όλο το ματς.

Το κλίμα έχει αρχίσει να αλλάζει και ήδη ο ίδιος,αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν βάλει στην άκρη τις σκέψεις για δανεισμό. Από το ρεπορτάζ των “μπλάνκος” προκύπτει πως ο Γιορέντε είναι ίσως το μοναδικό θετικό στοιχείο της ομάδας αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Ο Μάρκος Γιορέντε κάλυψε επάξια μια θέση που μέχρι πρόσφατα έκανε τον Κασεμίρο να μοιάζει αναντικατάστατος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ