ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ντόρτμουντ

Πάει για ταλεντάρα της Ντιναμό Κιέβου η Ντόρτμουντ!

Επίσημη πρόταση στην Ντιναμό Κιέβου που φτάνει τα 20 εκατομμύρια ευρώ για τον Βίκτορ Τσιγκάνοφ φέρεται να έχει καταθέσει η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Πάει για ταλεντάρα της Ντιναμό Κιέβου η Ντόρτμουντ!

Πάντα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ κοιτάζουν μπροστά. Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν οι Βεστφαλοί. Αυτό φαίνεται πως κάνουν και στην περίπτωση του Βίκτορ Τσιγκάνοφ.

Ο νεαρός εξτρέμ της Ντιναμό Κιέβου εντυπωσιάζει τόσο στην Ουκρανία όσο και στο Γιουρόπα Λιγκ. Γι’ αυτό το λόγο και οι Γερμανοί θέλουν να τον κάνουν δικό τους όσο πιο γρήγορα γίνεται. Στα μάτια του βλέπουν τον “επόμενο Πούλισιτς”.

Όπως μεταδίδουν ΜΜΕ από την Ουκρανία ήδη οι “κιτρινόμαυροι” έχουν καταθέση επίσημη πρόταση για την αγορά του. Αυτή αγγίζει τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Όχι και άσχημα. Άλλωστε ο 21χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο με την Ντιναμό ως το καλοκαίρι του 2023.

Δεν παίζει μόνη της η Ντόρτμουντ

Είπαμε πως ο Τσιγκάνοφ είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ουκρανικό ποδόσφαιρο. Ίσως το νούμερο ένα. Δεν ήταν δυνατόν να μην υπάρχει ενδιαφέρον από καμία άλλη ομάδα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ εκτός από την Μπορούσια Ντόρτμουντ ιδιαίτερα “ζεστή” δείχνει και η Ρόμα. Μάλιστα, οι Ιταλοί δεν έχουν πρόβλημα να τα “σκάσουν” για τον 21χρονο εξτρέμ. Δεν έχουν πρόβλημα να δώσουν 20 “χαρτιά” ίσως και παραπάνω.

Ωστόσο, στο τέλος της ημέρας όλα θα κριθούν από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Για την ώρα φαίνεται πως η επιθυμία του είναι να πάρει μεταγραφή στους Βεστφαλούς, καθώς πιστεύει πως ο τρόπος παιχνιδιού του, αλλά και το πρωτάθλημα στο οποίο βρίσκονται, θα τον βοηθήσουν, ώστε να γίνει καλύτερος στο μέλλον.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ